Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:18: pirmie mēnešu ieraksti
Janvāris: Tā kaut kā sanācis, ka mans Gagarina jaungads vēl nav beidzies - ballīte turpinās..jau kuro dienu? Ja es visu gadu šitā dzīvošu, tad man steidzīgi jāuzlabo fiziskā kondīcija. Nē, nu labi, ka pagājšnakt dabūju mazliet gultā iemesties. Tūdaļ [info]vins taisīs vakariņas. Gaļu ar rumu. Burvīgi. Es zinu, ka atkārtošos, bet man ir lieliski, lieliski draugi.

Februāris: laisk laisk laisk. nothing else.

Marts: Jauki, ka Narvesenā aizmirstās kartes atdod. Tiesa, jūs būsiet pārsteigti, cik daudzi viņas tur aizmirst. Kad biju atnākusi pakaļ savējai, pārdevēja izvilka laukā veselu čupu, meklējot manējo, piebilstot, ka reizi nedēļā jau visas sviežot laukā. Bet tā citādāk es visu šodien izdarīju - biju uz banku, pastu, veikalu. Esmu kārtīga bīstamā mājsaimniece - izstāvēju visas rindas, drebelīgās rociņās apņurcot savu numuriņu.

Aprīlis: Proletāriešu brīvās dienas bija jaukas, jo likās vēl mazliet brīvākas par pārējām un beidzot dabūju ar melnīti izskrieties. Biju Pedvālē pie jaukās Andas, šūpojos atliecot galvu un līdz pašai debess malai, vēl biju pie tikpat jaukā Artūra Lapmežiemā, kur jūrā dzīvas smilgas dzīvo un vispār. Ir tik ļoti, ļoti labi. Gaiši. Un sirds pilna. Un vēl kas svarīgi - mūždien noskatījos uz vietas norādes ceļazīmi "Pavasari - 3km", kas ir braucot no Ventspils šosejas uz Rīgu, un šodien neizturēju un braucu meklēt Pavasarus. Ņifiga neatradu, lai gan meklēju cītīgi, līdz attapos aplī, kurā aizbraukt tālāk vairs nebija kur.


Maijs: Kjiina, preciizaak, Hong Konga, salauzusi manu sirdi - te ir burviigi - okeaans un kalni, un izcils rums. Es jums teikshu - LIELISKI. Tagad jaaiet shnjaakt, jau paari pusnaktij, riit tomeer liela diena - jaaiet zvilneet pludmalee un veel shis tas :>

Jūnijs: Vienvārdsakot esmu tikusi līdz Mājām. Pa ceļam Losandželosā uz lidostu vēl ietrāpīju avārījā, bet, kā jau teicu - Amerika mani vairāk ne aar ko nepārsteigs, jo tur notiek viss.
Tad šodien vēl uz Koknesi pēc melnīša un rīt jāšauj uz Jūrkalni jūra elpot. :)

Jūlijs: Bet citādāk jāuzraksta, cik produktīva bija vakardiena - pirmāmkārtām uztaisīju lielisku zaķi, izsutinātu šerijā un medū, neiztiekot bez labas devas timiāna, izslaucīju visas grīdas, nobildēju bildējamo un tad devos spēlēt cibiņvoljebalu, kurš, kā parasti, bija izcils, jo tomēr novācies bars profesionāļu, kuri zina, kur bumba metama.

Augusts: Pēc tā, kā visu dienu nosēdēju pie kompja, taisot bildes, tā vien gribējās iziet ārā, tad nu ņēmām riteņus un šāvām braukāties pa Ķīpsalu, tur, ziniet, ir visādi interesanti lauku ceļi arī, bet tik advancēti,ka es pat riepu pārplēsu, tas gan netraucēja pēc tam pie Olimpijas uzspēlēt mīnusus līdz tumsiņai :)

Septembris: Vakar iedzēru aliņu un spontāni aizlaidos no Rīgas, tikko atgriezos no tuvējā Kokneses sēņu meža, pilnu bagāžnieku gailenēm un citām bagātībām.
Tagad tikai sacept bērzlapju karbonādītes un skatīties The pillars of the earth. Priekā!

Oktobris: Biju aizbraukusi ekskursijā uz Voleriem, jo vienmēr braucot uz Bolderājas jūrju, tie smukie dārziņi mani vilināja. Iztaigāju, pabildēju, tagad ļoti apmierināta. Šovakar vēl uz bnn.lv ballīti, pēc tam uz Alas atklāšanu, rīt uz Kurzemi un tad - Kokneses rudens.

Novembris: Sāku skatīties Sons of Anarchy..un ir lieliski!

Decembris:

Kopumā jāsaka, ka šis gads ir bijis lielisks, par spīti haotiskajam sākumam, kurā stājos uz lauku ceļiem un raudāju Laura Reinika mūzikas pavadībā. Viss ir lieliski, man ir rozā brilles, burvīgs brūtgāns, daudz bildēšanas, bilžu idejas lien no pakšiem kā iļģi novembrī (šito teicienu es izdomāju pa nakti :D). Esmu izlasījusi pāris ļoti labas grāmatas, apceļojusi apkārt pasaulei. Man ir lieliska dzīve. Esmu gatava arī nākamgada labumiem :)



Mūzika: Smashing Pumpkins - Blue

Comments

[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:3. Decembris 2010 - 11:49
(Link)
Riktīg' fein! Forši, ka iet tik labi!
[User Picture]
From:[info]atraitne
Date:3. Decembris 2010 - 12:25
(Link)
tev jau tāpat :P :))
[User Picture]
From:[info]az
Date:3. Decembris 2010 - 12:12
(Link)
un tu tiešām klausījies lauri reiniku? ;]]]
un par iļģiem labi.
un vispār, tiešām labs gads. nākamajam nāksies censties ;]
[User Picture]
From:[info]mapet
Date:3. Decembris 2010 - 12:18
(Link)
tīģer gads tīģeriem. doh.
[User Picture]
From:[info]atraitne
Date:3. Decembris 2010 - 12:25
(Link)
vai ne :))
ir. īstās lietas notiek savā gadā
From:[info]vins
Date:3. Decembris 2010 - 14:00
(Link)
man šis gads šķiet arī dikti labs. un es to visu norakstu uz gada sagaidīšanu, kas man ieilga pāris dienās! ;)
Powered by Sviesta Ciba