Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:56: aizmirsu pastāstīt, kā vakar, pretī stacijai, ejot uz sex&the city, izglābu cilvēkam dzīvību. Jā - arī skūti vīrieši ap 50 ar tetovējumiem mēdz nokrist ar insultu. Visi zmeji iet garām, jo domā, ka piedzēries, es vienīgā tik saprātīga, ka pieeju klāt un izsaucu ātros.
bet vispār man sanāk zvanīt uz policiju vai ātrajiem katru otro mēnesi. tādā valstī dzīvojam.

Comments

[User Picture]
From:[info]shyzo
Date:20. Jūnijs 2008 - 12:15
(Link)
Tas vispār ir briesmīgi. Ja kādam kaut kas notiek, mūsējie, labie latvietīši, iet garām neko neredzot. Ntie stāsti dzirdēti - meitene noģībst pilnā autobusa pieturā, pēc pāris min atjēdzas, pieceļas, bet neviens vispār ne ausi nav kustinājis.
Un lai kā arī nebūtu ar tiem dzērājiem... Cilvēks paliek cilvēks... :/

Mūsu valsts vispār stūrē uz modernā laikmeta revolūciju.
From:[info]vins
Date:20. Jūnijs 2008 - 17:10
(Link)
Ja Tu kādam izglāb dzīvību, tad Tev par viņu ir jārūpējas!
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:20. Jūnijs 2008 - 18:26
(Link)
čau, mēs arī vienreiz ar mārvelu glābām. darbība norisinājās čaka un avotu ielas stūrī. izkāpām ar mārvelu no mikriņa, ta nolēmām uzreiz tālāk neiet, bet mazliet pabučoties (īstenībā nē). kamēr tā stāvējām garām meimuroja piedzērusies tante. meimuroja, meimuroja, līdz -tankš!- uzkrita ar galvu uz palodzes, pārsita uzaci un viņai sāka daudzas asinis tecēt, un uzacs bija lupatās. tā kā viņa bija piedzērusies, viņa piecelties nevarēja, tāpēc nodomājām - ha, izsauksim ātros, viņa jau nevarēs aizbēgt! tā viņa tur asiņoja un asiņoja. un brīnumainā kārtā pienāca klāt kādi 12 cilvēki točna, lai paprasītu, vai nevajag ātros izsaukt. pulkstenis tad bija ap pusdivpadsmitiem vakarā. viens vīrietis (skūts, 40, tetovēts, ar cigareti zobos) palika ar mums gaidīt tos ātros, kas bija jāgaida kādas 15 minūtes. tad, kad sagaidījām, tante teica, ka viņai viss ir kārtībā un viņa nemaz neesot nokritusi(tas nekas, ka visa zeme bija asinīs un seja arī, un drēbes arī), un vispār nekur nebraukšot. bet mums gribējās, lai viņa brauc, jo, ja viņa ietu tālāk, tad apgāztos, jo bija zaudejusi daudz asiņu. tad tas vīrietis nolēma, ka bruaks tantei līdzi uz slimnīcu un neļaus lekt ārā no busiņa. redz, kā tomēr bija vēl kāds labs cilvēks bez mums.
[User Picture]
From:[info]elina
Date:21. Jūnijs 2008 - 21:28
(Link)
labs stāsts.
[User Picture]
From:[info]solitudinarian
Date:20. Jūnijs 2008 - 21:37
(Link)
Tev nebija bail?
[User Picture]
From:[info]elina
Date:21. Jūnijs 2008 - 07:54
(Link)
n'e. no k'a tad?
[User Picture]
From:[info]solitudinarian
Date:21. Jūnijs 2008 - 13:31
(Link)
nē -
tātad nē.

tātad šī ir laba valsts.

[User Picture]
From:[info]panacea
Date:20. Jūnijs 2008 - 23:47
(Link)
savulaik, kad es vēl uzturējos okeāna taipusē, tad ar kā likums vienmēr saucu ātros, ja kāds gar zemi bija aplicies - vai bomžuks vai kas - tomēr ne man to izvērtēt, bet mediķim. palikt gaidīt gan nepalieku, bet nu ticu, ka ātrie brauks.
Powered by Sviesta Ciba