ela ([info]ela) rakstīja,
@ 2005-05-24 08:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: cheerful
Mūzika:Vecmiilgraavja satiksmes trokshnji :)

Jaukaa nedeeljas nogale :)
6dien beidzot abi ar Miiljumu, liidzi njemot Minkaana kungu, izmuljljaajaam no maajas un devaamies skaistaas Siguldas virzienaa. Muusu bazhas par to, ka Minkaana kungs vareetu trakot, izrauties, vai piechuraat somu,kuraa tika vests, paldies dievam, nepiepildiijaas :) Vinjsh visu celju seedeeja kleepii pamiishus gan man, gan miiljumam un vai nu petiija apkaartnes ainavas, vai arii saldi guleeja :)
Ieradaamies pie manas krustmaates-tieshi uz grilleetaam vistinjaam :) Taalaak devaamies uz Juudazhiem. :) Tur jau muus ar nepacietiibu gaidiija un pielika pie darba. :) Sauliite sildiija, pashi irgaajaamies :)
7diena paarsvaraa pagaaja vienmulji - straadaajot daarzaa. Bija tikai divi hailaiti: 1)Miiljums mani aizveda pastaigaa uz Juudazhu ezeru, kuraa iebrienot, secinaaju, ka naakamnedeeljas nogalee buus laiks atklaat peldsezonu :D
2) vakaraa atbrauca Miiljuma krustvecaaki ar abiem beerniem. Piecrataa speeleejaam futbolu kaa rezultaataa tika izspaardiitas vecmammas tulpes. Vinja gan dizhi dusmiiga nebija :)
Ak, jaa - kaa vareeju piemirst muusuu Eiroviizijas skatiishanos :)Pie apmeeram piektaas dziesmas abi aizmigaam un pamodaamies, kad jau lasiija rezultaatus :DDD

Ierodoties Riigaa un peec tam Vecmiilgraavii vakar secinaajaam, ka diena ir paaraak skaista, lai tupeetu iekshaa. :) Taa nu panjemaam Miiljuma braali un 3ataa devaamies uz Vecaakju juurmalu :) Viss jau buutu bijis skaisti, tikai juurmalaa pilns ar cilveekiem (vai taa maz to var teikt?), kuri visur, kur vien paveries, piipee (benchikus sviezhot zemee), kaut gan ir aizlieguma ziimes un gaiss maitaajas, un arii dzerstaas. Pretiigs skats. Katram otrajam rokaas pudele (un neba nu alus) :) Kaut kaada bljaustiishanaas un lamaashanaas ;) Taa nu samekleejaam klusaaku stuuriiti un ljaujot sauliitei muus nobruuninaat, nodevaamies paarrunaam par dziivi :)
Visnotalj veiksmiigi :) Atbraucot maajaas, bija taads energjijas piepluuds, ka kjeeros pie logu mazgaashanas (ko patiesiibaa vajadzeeja idzariit jau sen :D)
Vakars beidzaas ar to, ka mees ar Miiljumu un Minkana kungu trijataa (jo bez Minkaana kunga jau nekaa - tas tik vajaa muus :D) skatiijaamies "Rudens Legjendas" :))



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?