edzis_abc ([info]edzis_abc) rakstīja,
@ 2005-02-03 10:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mix
Eh, nu jau laikam saakas, ka anegribas taa visu raxtiit, taapeec sapeistoshu kko no mailiem un komunikaacijas darugos..

01.02. Tagad vairaak par cilveekiem - tagad esmu netaa caur vienas latvju meitenes interneta loginu. Te vinjas 2as no banku augstskolas, citaa programmaa maacaas, bet baigi jauki, ka te ir, savadaak pagaajushonedeelj toch nobeigtos no garlaiciibas-skola man taa riktiigi tikai riit sakas. Vinjas tikpat vientuljas un garlaikotas, ka laba kompaanija sanaak.
Taapat arii manaa grupaa ir 2 dzheki no manaam kojaam-leeniigs 30gadiigs (biju shokeets , ka vinjsh tomeer ju atik vecs) amiitis vaardaa Israel un polis ar iesauku Smack, taads atturiigi nopietni sakariigs - izskataas, ka ar smack'u varees sho to arii skolas sakaraa sadariit, bet gruuti pierast pie amiisha leenuma un klusuma, bet gan jau.
Taapat esmu taa sapazinies arii ar Jan, koju representative, koju baara boss, lokaalais mid 20 daanis, bet idejiski veel nekas tads daudzsoloshi liidziigs nav pamaniits.
Normaals bazars ir arii ar vienu citu amiiti Peter, bishkjinj tuvaak skatuvei, stulbi skan, bet arii vinja zaales lietposhanu uskatu par liidziibas paziimi... Tad veel ir daudz vairaak vai mazaak paziistami cilveeki /cilveeki, ar ko esmu apmijis kaadu vaardu.
Kas man liekas foirshi cilvinji (ja ne forshaakie), ir mani pasniedzeeji!!! Ar veinu ex musician shodien skolaa alinju sadzeeraam, programmas bosene zheelojas, ka vinjas laikaa shie kvosiijushi, hashu piipeejushi, bet DIEMZHEEL tagad taadi neaktiivaaki studenti shiem... Es taa bvik uz pauzes paliku par tik atklaatiem izteicieniem, bet nu neko - radoshaa skatuve.

(papildinaajum) un jaa, vakar mapaardijaas veel 2i dzheki manaa grupaa, kas arii manaas kojaas dziivos. Abi taadi galiigi sakariigi somu studenti (kaut gan viens no vinjiem liidz 16 gadu vecumam bija mexikaanis.. :) Taa vien liekas, ka varees ar shameejiem kko komaa gan izklaidees, gan arii maaciibaas sabidiit!


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?