edzis_abc ([info]edzis_abc) rakstīja,
@ 2005-01-27 16:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:beidzot biku energjisks
Mūzika:SDR - A Hundred Miles From You

lkfus ousar kayraæri
esmu stipri piekusis. Kaa pieceelos pirms 9iem, taa vairaaksa stundas novazaajos ceriibaa oficiaali pieregjistreeties uz ilgaaku tuseeshanu daanijaa. Tad iechekoju veel vienu leeto un vienu giga veikalu - to jau gan vareetu saakt saukt par kapitaalisma templi.. Bet nu nebija veerts to paaris leeto lietu deelj ko mekleeju staigaat taa speciaali.. whatever

Bet saaku iechekot arii ne tikkia centru vai tradicionaalos marshrutus - tagad ar karti rokaas skatos iisaakos celjus un meegjinu ko vairaak no pilseetinjas redzeet. Shis tas ir labs pamaniits - tipiskais guljamvagons, kas riktiigi atshkjiraas no lv blokiem, iespeejamais dumpster centraalaa lielveikala pagalmaa ar gluzhi vai svaigaam bulcinjaam (tur taads shaurs gaajeeju celinjsh iet), idilliskais privaatmaaju rajons ar beernudaarziem, velosipeeds upitee, ko shodien meegjinaashu izzvejot, kaa jau ieprieksh mineeju 3 humpalbodes, viens aizdomigi novaartaa atstaats velosipeeds, iespeejams ar domu lai kaads vinju savaac un veel visaadi pilseetas smukumi un mazaak nesmukumi. Daudz ko gribu iemuuzhinaat, un driiz, cerams, tas buus iespeejams, jo latvju duuda no manaam kojaam garasaas pirkt digitaalo fotoaparaatu. Tad arii sabildeeshu savu istabinju, ko vakar biku maajiigaaku sataisiiju, saliimeejot visaadas bildes; shodien sekos otraa seerija.

Baigi vientulji vispaar sheit pagaidaam, kameer veel maaciibas nav saakushaas. Arii muziika nava, nevar sachiniit veel normaali mesindzheri, katru dienu deelj neta jaavelkaas uz skolu utt., taapeec gribu driizi to visu atrisinaat, nopeerkot kompi. Un bez velljuka nu nekaadi!

Skatos, ka te laikam metaala skatuve no alta fishkaam diezgan populaara - jau vairaakus plakaatus esmu redzeejis, bet no punk/hc nekaadas minjas.. Arii cilvinjus peec skata taadus nevar redzeet.. :((

Viii!!! Tiko nejaushi atklaaju, ka kompii ir iebuuveetais skaljrunis - suudiigaa kvalitaatee, bet vismaz kko paklausiities var!!!! Taapat arii esmu savilcies visaadas bildes, ko pie sienas lipinaat!

Lab, pokeda



Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?