edzis_abc ([info]edzis_abc) rakstīja,
@ 2004-04-05 11:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:biku cilaats, labi padariits
Mūzika:ch mape + svaigi novilktais

esmu akal back
Shoriit ceelos 6os, kas ir varen jokaini, jo uz shuci tak nava jaaiet. Kusteeju ar viucienu uz Ceesiim , ar maaciitaaja sievu taalaak uz Riigu pa briivo. Viucienaa ar senciiti braucaam, bik parunaajaamies - forshi. Veel prieks, ka shim akal darbs spiid!!! JEE!!!!
Tikko veel paspeeju savus darbus padariit, kaapeec tik agri braucu - var biku pa netu paardiities!
Biku par pagajusho... Rekolekcijas bija galiigi ne tas, ko gaidiiju. Ja domaaju, ka atpuutiieshos, tad atbraucot maajaas vajadzeeja neko nedariit, pabaudiit dabu, ai bet pa to maybe veelaak.. Njaa, nogurt un izbesiities var arii neko redzamu, taustaamu nedarot.. Ideja bija aiziet galiigaa klusumaa, ne audio formaataa, bet gan nogriezt volume nost no savaam domaam, meegjinat iztiiriit visu. Un ieklausiit, kas tiek klusumaa teikts! Apzinoties, ka muusu praac un daba nepilniiga, aiziet nost no taa, ko mees tipa zinam par Dievu un sevi, un prasiit to Vinjam. Kaukas liidziigs meditaacijai. Bet taa kaa ar ko taadu saskaaros pirmo reizi, neiebraucu ne iisti tai fishkaa, ne arii tehnologjijaas. Njaa... Neizdevaas... ;l) :( Bet kaukaa jociigi bija. Reizeem sanaaca taa ka esmu pie normaalas apzinjas, tachu ne par ko nedomaaju. Tad tieshaam kaukaads patiikams speeks, miers sajuutams bij. Nu a lielaako dalju laika vai nu saaku par kaukaadaam lietaam domaat vai arii sapnjot..... :)
Jaapaskataas, kas peec laika noseediisies un kaa veel shis tas no turienas sekaam ies. Tad kauko vairaak zinaashu - vai nu pilniigs beztolks bija, vai arii kaukaa liela aizmetnis. Bet citiem (galvenokaart jau pieredzeejushajai paaudzei) gan shis tas prieksh vinjiem veeraas valjaa. tik baigs zheel, ka nesanaaca ar vinjiem par to aprunaaties. :((
Lai vai kaa, Papus ir daudz vairaak, nekaa mees vinju ziimeejam - jaaprasa, lai vinjsh pats mums uzzimee!!! Open the eyes of my heart, Lord!!!

Jaa, arii aizbraukt maajaas bija baigi forshi. Beidzot taaduy riktiigu pavasari sajutu - vienaa jacinjaa, ar richuku, pastaigas, saule, tipiskaa piemezha, duljkjuudens un kuulas smarzhas kombinaacija vienaa vietaa - oo, man patiik dziivot Jaanjmuizhaa!!!!!

Vakaraa kaa jau parasti sanaak 7dienaas, ar Salinieku parunaajaamies. Shim bigaas moraalaas.... Cerams, ka uz labu!!!!! LDVS!!!!!

Viena stulba lieta - beidzot notika nenoveershami logjiskais - iziireejam omas dziivokli, taa kaa tas peec 3 weekendu aktiivas aareejas eksplotaacijas tiek sleegts apmekleetaajiem :( Buus jaasamierinaas ar draudzes namu. Ar nav slikti, un izlietne ar liela un tiira... ;))))

Eu, un ieluudzu visus uz Lieldienu pasaakumiem Ceesiis - viskrutaakais buus nakts Dievkalpojums 6dien 11os vakaraa. Ehhh....!!!!!!! :)))))

Veel shis tas shodien jaapadaraas, bet te laikam viss...



Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?