edzis_abc ([info]edzis_abc) rakstīja,
@ 2005-02-17 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nez uz kuru pusi nosveersies
Mūzika:laikam saaku iefanot par Alkaline Trio

changes
Shodien man bvriivs! No riita brokastis ar spaanieteem blakusvirtuvee. Vispaar peedeejaa laikaa ar taas virtuves cilveekiem diezgan daudz sanaak pabuut kopaa, galvenokaart taapeec, ka gandriiz katru vakaru vinju virtuvee aktiivaakas paseedeeshanas sanaak.

Peec tam aizripoju uz regjistru iesniegt dokjus un taa man riit vai pariit pa pastu vajadzeetu atnaakt id kartei, bez kuras sheit ir taa kaa ir publiskos pakalpojumus izmantot.

Taa kaa bija labs garstaavoklis, muziik uz ausiim, bruacu sojas mekleejumos uz kaarteejo veiciiti. Bet diemzheel arii tur nekaa.. Tad ar prieciigu sirdi pakjeeru monitoru.

Ejot atpakalj peec velljuka veel la´baaks gariigais paraadijaas un taapeec gribeeju biku pabraukaaties. Biku pa vecpilseetas mazajaam ielinjaam pabraukaju, iegriezos ali's food shop, kur satiku international christan fellowship priestu (taa kaa man pie shiem nepatika, shameejais ieteica vienu vietinju, jaaiecheko), tad veel nopirku to soju (laikam tad jau tur ir vieniigaa vieta un varbuut arii tieshi taapeec hmm.. kaadas 3-4 reizes daargaaka nekaa riigaa...)

Aizbraucu to ieteikto churchu aatri iechekot, atpakaljbraucot iegriezos vienaa parkingpleisaa, ko jau ieprieksh biju noskatiijis. Tusr ik peec kaadaam 5am mashiinaam uz metru augstiem izcilnjiem aug koki, un malas tik smuki apaljas uztaisiitas, ka pa vinjiem ar velo var leekat!!!! !!! Un nemaz tik slikti nebij ar manu sievieshnieku. Buus jaapameegjina veelaak atkal!!

Eh tik jauka dieninja, bet...

Tiko naacu iechekot mailu, vai nav kas kopenhaagenas naktsmaaju sakaraa, bet sanjeemu mailu daaniski, kas, kaa peec tulkoshanas izraadijaas, veesta, ka man paredzetais kompis ir jau paardots.... Ceru, ka buu skaads cits ko notirgot, bet ja ne tad vismaz zinaas, kur citur varu iegaadaat.. Nu baigi prasaas man to - galvenokaart prieksh rtu un muziikas.



Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?