edzis_abc ([info]edzis_abc) rakstīja,
@ 2005-02-14 18:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:gsg gikhkgk sdruhj
Mūzika:Alkaline Trio

he, laikam taa kaa prasaas peec updeita..

Vispaare jau shis tas ir noticies.. Bija musms tas intro trip, no 3dienas liidz 5dienai. Diemzheel nekas kruts nebija, bet vismaz labaak sapazinamies savaa starpaa un arii ar daanjiem biku ietuseejam! Vispaar tur lielaakais uzsvars bija likts uz kvosiishanu - tip paartijaa vareeja dzert ko grib, kas jau bija sapirkts by organizatori, visu taa arii neizlietojaam, kgan dazhiem jau naaca paar luupu... Bet vieta gan bija inchiiga - ja labaa vietaa nostaajaas visapkaart kaados 300 graados vareeja redzeet juuru!! Biku arii pastaigajaam pa apkaartni, tik laiks bij suudiigs.. Bet pirmstam beidzot iemeegjinaaju amerikaanju futbolu (nu lab, vienkaarshiotaaku versiju, bet..).

Dabuuju graamatas no skolas.. un vienu jau liidz pusei izlasiiju..!! Izskataas visnotalj interesanta maaciibu literatuura. Un taas rtiktieshaam ir daudz... Tad veel prieksh rtu lasiijos un shodien veel dabuujaam materiaalus - taa vien liekas ka kjuushu par profesionalu lasiitaju! Nu ja ne taa, tad toch lasiishu daudz vairaak, nekaa tiku to dariijus liidz shim..

Beidzot arii skola SAAKAAS! Shodien vareeja just, ka es sheit arii maacos - bija visualisation lekcijas, kuraas posiijaam videopamaaciibas. Lai gan daudz ko jau zinaaju, tomeer bij riktiigi deriigi atklaajumi un viss tas info strukturizeets, taa ka tagad ar apskatiitajaam fishkaam toch daudz labaak vareeshu shanceet! Un metode man tiktieshaam baigi labi patiik; viennoziimiigi labaak nakaa to visu izlasiit graamataa, vai veel jo stulbaak, pierakstiit... :) Un kas priecee - taa laikam buus tipiskaa metode prieksh photoshop'a apguushanas.

Mums jau ar sportinju te ar shis ats panesies - vakar basiiti uzspeeleejaam taa ka prieks (un riktiigs besis). Veel voleju var speeleet, tad arii florbols jaaiemeegjina sheit un, kad siltaaks paliks, uz priekshu ar kanoe!!! All for free! (or all included in the fee...)

Paiku ar diezgan pieklaajiigu jau saaku chinit. sanaak baigi aizrauties ar visadiem daarzenju eksperimentiem - baigi inchiigi un ne suudiigi!

Ak, jaa, pavisam aizmirsu - izdariju vienu no labaakajiem pirkumiem ever. Humpalaas uzgaaju berghaus voyager 60 (plus veel kaadi 10 litri aarpusee) somu.. Vaicaajot peec cenas sanjeemu rakstisku atbildi - (ieprieksh sakot, 1 krona - 10 santiimi) 3 tad 0 un tad, kad domaaju, ka tantinja pieliks veel vieku nulli, shameejaa uzziimeeja striipinju... Baac taada soma, kuru jau kopssh vasaras gribeeju pa 3 latiem pacelt.. Laikam jau tas lietas tiek kaartotas taa, ka es ar savu rociibu vareertu izdziivot un tikt apgaadaats!!!!!

Par leetajaam fishaak veel - tagad gaidi mailu no viena dzheka, kas vareetu man notrgot kompiiti. Nez cik tas vareetu izmaksaat, bet rezerves variantam jau leetu monitoru un keybordu esmu atradis - un kur gan citur kaa mana miiljajaa otrrocii!!

Mums te laicinjsh atkat skarbaaks palika - saputenjoja slapdranjkja sniedzinjsh un shodien riktiigi sasala, veel arii pamatiigi apveejoja.

Man naakamaa nedeelja briiva. gribu izlietot saakumu maaciibaam un tad 4dien aizstopeet uz kopenhaagenu un palikt tur 2as naktis. Tik no viena hospitalityclub (ja kas nezin, tas ir piortaals, kur cilvinji piedaavaa un tie pashi arii meklee naktsmaajas citaas vietaas) dzheka veel neesmu sanjeemis atbildi.

arii pie muziikas esmu ticis - aiznjeemos no Ievas minidisku pleijeri un vienu discinju izmeegjinaajuma kaartaa ierakstiiju. Riit jaaiecheko, kaa ta ir ar plejeri vizinaaties! Arii soulseek esmu aktivizeejis un tas tiktieshaam priecee manu ausi!

Un skype arii valda! (es esmu edzis_abc)

Tas taa laikam viss, vismaz vairaak neko neatminos.
Tad nu bye



Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?