edzis_abc ([info]edzis_abc) rakstīja,
@ 2005-02-08 20:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
letter to home
Re ka jau retaak saaku raxtiit.. Laikam tas liecina, ka esmu sheit labak iejuties, navajag vairs tik daudz komunikaacijas ar maajaam.

Ar iejushanos daudz paliidzeeja 5 un 6dienas tusi kojaas, socializaacijas aktivizeshanaas skolaa, aprunaashanas ar vairakiem citiem koju biedriem.

Taapat arii saaku pierast pie shejienes dziives ritma un dziivoshanas kopumaa. Kaa forshu tradiiciju ar ceriigaam turpinaajuma iespeejam esam uzsaakushi kopiigu eest taisiishanu weekendaa ar abaam latvieteem (6dien bija frikadelju zupa bet 7dien pankuukas).

Arii pilseeta labaak iepaziita ik pa laikam iechekojot jaunus celjus un apskatot nostuurus.

Un istabinja tagad ar tada maajiigaaka palikusi. Driiz taa buus bez maz vai MANAS iistaakaas majas/istaba, kas man jebkad biusi, jo vienmeer es to ar kaadu esmu daliijis. Sienu aplipinaashana izveershaas, visam tiek atrastas iistaas vietas, beidzot arii ztiiriju griidu un, kaut gan nekad to netiku dariijis, esmu paceelis sveciites, un taam tieshaam ir efekts!!!

Pie maaciibaam gan veel gruuti pierast. Pagaidaam ljoti leeni viss notiek, taa kaa sviestaini, garlaiciigi.. Bet cerams, ka aizies. Un "programeeshanaa" (shajaa gadiijumaa vairaak koda rakstiishana web lapaam) saruinaaju interesantus uzdevumus, lai nebuutu jaagarlaikojaas, jo standartaa tagad maaca lietas, ko zinu.

Ar dalju nepacietiibas gaidu riitdienu, kad dodamies MMD 1. kursa izbrauciena; 10 cilvinji no manas un biku vairaak no daanju grupas. Kopaa sanak skaadas 2,.. deinnaktis, tapeec gan jau shis tas interesants sanaaks. Un tas viss buus iemuuzhinaats - sarunaaju fotoaparaatu (un protams, muusdienaas jau ko gan citu kaa digitaalo..)

Nu tad gaidiet mani naakamreioz ar jaunaam bildeem!

Lai dziibvojas!!


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?