EDy is dead ([info]edy) rakstīja,
@ 2004-01-27 14:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Black mind waves
Nu tagad jau totāli širmis iet ciet, vakar naktī līdz pus trijiem biju augšā. No sākuma rakstīju dienasgrāmatu līdz pus diviem un tad sāku pārjukt ar DepresīvO art zīmēšanu pie triju sveču gaimām, loģiski bilde ir šušalīga (Citiem), zīmēt pārtraukt nācās kad sveces izdega, baigi romantiski gluži kā vecajos labajos Viduslaikos. Zīmējot daudz ko pārdomāju un sapratu, ka esmu kļuvis kā duraks ko var viegli ietekmēt un vēl tas ka vaina ir tikai manī, ja tikai spētu sakārtot savu prātu varētu palīdzēt Gruntam un Keriganai.
NEXT DAY....
Atveru acis, tik smagi plakstiņi acis kā sērkociņi aizdedzināti surst, pieslienos kājās un grīļodamies aizbīdos līdz drēbēm.Miegs, Miegs un vēlreiz miegs nāk. Ar lielu bremzēšanu paēdu un uz skolu aizslidinos, jo nespēju pacelt kājas, galva nodurta uz leju, jo spranda ir degradējusies no nakts. Sēžu stundās un jūtos, tā ka pēc stundas mani nošaus, sirds dauzas un prāts nemierīgs, vēlos ieskriet ar galvu sienā un izslēgties uz kādu stundiņu, Kad nāk šāda panika virsū parādas dusmas uz sevi, nē drīzāk dvēseles špes kuras vēlos slāpēt rokas graizot, bet palūkojoties uz vakara zīmējuma aprimstos. viss krīt uz nerviem gribas sadegt uz vietas. Nēsājos tāds ar lokiem zem acīm un galvu nodurtu+ skābu ģīmi pa skolu, manliekās pat toletes pods ir skaistāks par mani šodien.
ONE H LAITER....
Tad vēl viens mudaks no klases uzjautrinājās uzzinādams kā ir angliski krāsoti nagi un visu laiku smīnēja par mani, bet man bija pilnīgi pohuj parādīju viņam vidējo pirkstu un ignorēju viņu.
FINAL.
Nu tā viena jautra dieniņa laikam būs jāsadzeras balderjāņi un jāizrubījas vakarā lai izgulētu visas prāta traumas.šīs dienas top teiciens : "Pasmaidi un nobiedē Kvazimodo!!"

VISSSSU ļaunu!!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?