Mācības

« previous entry | next entry »
Jan. 3., 2023 | 09:37 pm

Šī gada pirmā mācība: ieklausīties savās sajūtās un neignorēt tās. Jeb nevajag iet uz jogu, ja ir slikta dūša un ķermenis saka, ka grib zem sedziņas. Pat tad ja esmu jau izdomājusi, ka tas būs ļoti labi un pareizi. Pat tad ja jogas pasniedzējai esmu pieteikusies un viņa iespējams rēķinās ar maniem eiro. Citādi var sanākt tā, ka gandrīz apvemjos nodarbības laikā. Nē, es neapvēmos nodarbības laikā. Es kā ļoti centīgs un uzticams skolnieks sagaidīju, kad pēc shavasana pasniedzēja saka: “un tagad varam lēnām celties…”, pielēcu kājās, ieskrēju tualetē (ko no jogas zāles atdalīja tikai vienas durvis) un pievēmu izlietni, jo podu ieraudzīt un attaisīt nebūtu paspējusi. Namaste.

Ja šo es šogad apgūšu, tad tas būs ļoti daudz.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

silent wings

(bez virsraksta)

from: [info]sw
date: Jan. 3., 2023 - 09:59 pm
Link

Es šādi neaizgāju uz jogu Zsv. vakara dienā, kaut kā jutos tik ļoti nekā, ka pat aizmirsu paskatīties telefonā, ka todien ir joga. Pēc tam pienāca neapmierināta ziņa, ka visi mani gaidījuši un rēķinājušies. Bet jušanās nekā pārauga drudzī un divās strīpiņās the testā. Būtu aizgājusi pie viņiem, aha :)

Atbildēt


atmiņas par domām

(bez virsraksta)

from: [info]teja
date: Jan. 4., 2023 - 01:40 pm
Link

omg. vispār jau, kopumā, es jūtu tādu please take it easy visaptverošu enerģiju, jo gada pēdējais posms bija ļoti intense, ar pastāvīgu ķermeņa overraidu

Atbildēt