džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2005-11-05 13:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par saudziigu modinaashanu
kaads, kura varaa ietekmeet mazus notikumus (man ir aizdomas, ka soreiz tas bij maajas garinjsh), skjiet, ir noleemis man atgaadinaat veco labo - "pakusties tik, un viss notiks tieshi preteeji tam, kaa tu iedomaajies"... :) luuk:
shoriit, ieraugot, ka blakus istabaa gultas virzienaa uz griidas izkaartotas: pie durviim viena kurpe, solja attaalumaa otra, taalak taadaa pashaa rakstaa zekjes, jau gluzhi blakus gultai - dzhinsi... gultaa miiljotais viirietis kreklaa un bez redzamaam dziiviibas paziimeem, nodomaaju - labi, soriit buushu jauka, miilja, nemaz nedusmoshos... pietiek jau visapkaart asumu un visvisaadu suudu. neba jau nu deelj taadiem siikumiem, ka vakar balles karstumaa piemirsies, ka shodien draugu kaazas... tak veel paaris stundas laika. gan kaut ko izdomaashu... taaks - ko gan es vinja laabaa tadu jauku varu izdariit!? kljuuda buutu tagad pamodinaat. nedriikst. un galvenais ne par strauju. bet peec stundinjas tik pat buus jaamodina. hmmm.... nolemju aizdoties uz veikalu un iepirkt mineraaluudenjus (tiesi beigushies), alkazelcerus, burcinju marineetu piparu, paku kefiira... nu varbuut vel kas labs ienaaks praataa. tad ar shaadu komplektu pie gultas modinaashanas process vareetu buut saudziigaaks! (ha, ha...)
BET
atgriezhoties pie maajas aardurviim, secinu ka eesmu atstaajusi iekshaa atsleegas. (!!)...:) kaadu briidi grozos ar visiem debiilajiem iepirkumu maisiem rokaas, meegjinot izsheemot kaadu sakariigu da logjisku risinaajumu. iepirkumi smagi, griezhas rokaas. gluzhi nevilshus novietoju maisus un apseezhos uz trepiiteem pie aardurviim. protams, tiesi shajaas chetraas minuutees, garaam paiet divi pazinjas, no tiem, kas mani redzejushi nekraasojushos ar kefiiru un mineraaluudenjiem seezhot uz ietves riigas centraa...nekad to nesapratiis :)) ok .nu taa ir vinju probleema :)
bet maneejaa - saak salt. :( nolemju tomeer zvaniit. telefons atbild: „adresaats nav sasniedzam!” ha, ta nu gan jaunums, pati zinu! labi, aardurvju koda zvans mums gana sklaljsh un izteiksmiigs, istabai durvis uz koridoru valjaa – ir ceriibas, ka sadzirdees. Kaadu briidi veel shauboties, tomeer spiezhu pogu. veel... un veel. naakas spaidiit sasodiiti ilgi – tak tomeer, dzirdu, kaa koridoraa nobliikshkj mazaa baltaa klausuliite un paliek karaajamies vadaa, tomeer durvis man top atdariitas... arii dziivoklja. kameer uzkaapju, dzirdu vairs tikai skalju istabas durvju aizsishanos. Meegjinu gan veel ko piiksteet – piedod, es taa negribeeju!!! tas nebija pret Tevi!!!! es tieshi gribeeju Tev labu, gaaju peec kefiira....aizmirsaas atsleegas....
un spogulii ar acu kaktinju pamanu maajas garinju smiinam....
ak, tu, mazais maita taads!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?