džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2009-06-27 14:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
AAARPRAAACCC!!!! :)
sito gan atceries dullaa meitene sev par briidinaajumu naakotnei! Taatad: peec forsha viesmaakslinieku koncerta Riigaa iepazinos ar puisi... (jaapieziimee - tumshaadainu, bet tam nu gan nav nekaadas noziimes)papljaapaajaam briidi cilveeku pilnaa pasaakumaa. Nez kaadeelj drausmigi labi saprataamies, un... nu, izsmeejaamies aarpraatiigi par viskauko pasaulee un sarunaajaam, ka vakaraa jaaiet kaut kur vakaraa patuseet ar vinju un paareejiem muuzikjiem. Nez kapeec vakaraa sagroziijaas taa, ka paareejiem muuzikjiem uzradaas savas kompaanijas, un sanaaca, ka mums buutu jaaiet divataa. Taa nu es sabremzeeju! Dura! Muljkje! Puisis Luiss zvaniija triis reizes :) apgalvodams, ka vinjsh Riigaa neko nezin - viens pats nekur neies, tupees viensniicaa un raudaas un vai es tomeer nepaardomaasu... A es, a es... Muljkje! Dura! Idiote! Tachu jutu, ka tur kaut kas ir - ka interesants cilveeks, utt, utjp... un vispaar... kaapeec mna kaut kaadas muljkjiigas iedomas patraucee, ik reiz , kad tuvumaa paraadas kaut kas interesants.

Nu luuk, sodien aiz garlaiciibas domaaju, jaaieluur, kas tas par puisi. UN, un....aaaaaa... izskataas vairaak nekaa sakariigs, speeleejis kopaa ar Rikiju Martinu un ko tik vel tur ne :( nu pasakiet man luudzu, kapeec es esmu kljuvusi tik niigra un garlaiciiga buutne?...

veel jaapieziimee, ka puisha sieva izskataas, maigi izsakoties, man ljooti, ljoti liidziiga. Nu ko lai tur saka :) Haleluja :) pasaule ir maza un dziive ir sasodiiti interesanta.

http://www.luis-ribeiro.com/htmlingles/epics%2Bsoundframes.html


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?