džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2009-06-27 08:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
BNS zinja :))))
aaaaaa... šī taču ir pērle! Īpaši man patīk frāze - "...mums LIKTOS, ka valdība ir daudz spēcīgāka...". Nu, vai nav jauki?! :) prezidents lūdz premjeru kaut ko darīt, lai radītu tautai ilūziju...:))))))))


"Intervijā Latvijas televīzijas raidījumam "100.pants" piektdienas vakarā prezidents pauda pārliecību, ka tas vairotu uzticību šai valdībai. Ministru prezidents publiski atskaitīties varētu, piemēram, Latvijas televīzijā.

Es domāju, ka ļoti svarīgi būtu, ja Ministru prezidents reizi nedēļā nāktu ar paziņojumu, ko valdība ir paveikusi pagājušajā nedēļā, ko viņa ir pieņēmusi, kāpēc pieņēmusi un kā tas ietekmēs iedzīvotājus," sacīja prezidents.

Viņš gan noliedza, ka premjera būtu maz interviju un publiskas komunikācijas. "Interviju ir ļoti daudz. Es domāju, ka medijiem būtu jādod platforma, droši vien tā būtu Latvijas televīzija, kurā premjers reizi nedēļā skaidrotu, ko valdība dara un darīs tuvākajā laikā un kā tas ietekmēs iedzīvotājus," turpināja Zatlers.

Valsts prezidents domā, ka šāda publiska atskaitīšanās vairotu uzticību valdībai: "Tieši pats skaidrotu, nāktu ar savu programmu un redzējumu un arī vērtējumu. Un tad, es domāju, būtu daudz lielāka uzticība un mums liktos, ka valdība ir daudz spēcīgāka, nekā mums šodien liekas. Jo mums ir vajadzīga spēcīga valdība un ilgtermiņa valdība".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?