džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2007-12-18 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu ja, bet
tagad, kad maajaas ir palicis tikai papagailis, un taa kaa vinjsh prot lidot, laikam esmu gatava kakjiitim.

liidz shim Violetas deelj nevareejaam...

kaut gan par to dzelteno bezsmadzenju radiijumu neesmu iisti drosha. Nekad nedomaaju, ka viens putns var buut tik dumjsh.
Uzdaavinaaja meitai dzimshanas dienaa... un vairaak kaa gada laikaa vinjsh neko daudz nau iemaaciijies. Veel arvien vinjam skjiet, ka mees vinju apdraudaam, veel arvien no visa baidaas. Taa kaa vinjam ir atljauts dziivoties gar maajas griestu dalju, tupeet uz sijaam un lidot kur patiik, vinjsh ir speejiigs sataisiit bardaku uz liidzenas vietas... ja vien kaads netiihaam pietuvojas.
Mees vinju vienmeer skalji apsmejam - varbuut tapeec. :)

Vienmeer ir licies, ka mazajai pelei Violetai bija vairaak praataa, nekaa tam dzeltenajam briinumam ar spaarniem un skaljo balsi.

Veel - ja jau sodien par dziivniekiem - sapratu, ka neesmu speejiiga nevienu dziivu radiibu tureet buurii. Mana sirds to netur :)
Un meita tagad grib lauvinju :))) Iiistu. Nu, mazinju! Kopsh vinjai Spaanijaa ljaava patureet kleepii mazu tiigjereenu, tas ir galvenais sarunu temats. "Nu, vai tad tieshaam nevar, mamm!??!!! Es par vinju ruupeeshos, es apsolu! Vinjsh gulees manaa gultaa!" :)))) Nja.. :)))
"Un kad vinjsh izaugs, es braukshu vinjam liidz uz Aaafriku! Protams, ka es saprotu, ka maajaa lielu lauvu tureet nevar..."
...un ej nu paskaidro...


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?