džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2007-12-18 10:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Violetas pieminai
Vakar muuziibaa aizgaaja Violeta - muusu miiljaa pele. No riita atradaam pie gultas. Diivaini, tik saapiigi - tak laikam jusdamaas slikti, vinja bija naakusi pie mums. Kops dziivojam maajaa, vinja sen jau izkarojusi sev briiviibu, un buurii ieskreeja vien padzerties. Bija laiks, kad vinju redzeejaam vien naktiis - dienaas vinja laikam guleeja kaut kur zem griidas. Man taa arii palika neatmineets nosleepums, kaa iisti vinja nonaak maajas otrajaa staavaa - pa trepeem kaaapjam nekad nebija maniita, un arii pakaapieni vinjai buutu par augstu.
Bet tiesi beidzamajaa laikaa - peedeelaas nedeeljas vinja skraidiija pa viesistabu un cauriem vakariem naaca pie mums, eeda no rokas.
Njaa, un es tam nepieveersu nekaadu uzmaniibu... Tagad zeel...

Bet re kaa ciba reizeem noder... Uzzinaaju, cik tad iisti Violeta bija veca - divi gadi un dazi meenesi. Laikam jau tas ir daudz taadam pundurkaamim.

Vakar apspriedaam, ka neviens iisti nevar atcereeties, cik gadus mums vinja jau ir. Un tad ieskatiijos Cibaa, un atradu pat preciizu datumu, kad abi kaamji ienaaca muusu maajaa - toreiz veel ziemaas dziivojaam Laachpleesha ielas dziivoklii. Mmmm - tik sen.

Atceros, ka laidaam abus kaamjus skraidiities pa dziivokli, un es vienmeer baidiijos, ka vinji neaiziet kaut kur pa trubaam, vai neiekriit kaadaa caurumaa pie niknajaam Riigas aara peleem. Lia arii pieskatiijaam, Regnaarinjsh mira nedabiskaa naavee - sen jau... Vinjsh bija tik nevaldaams - visur liida , skreeja, liidz tas notika. Bet Violetinja luuk nodziivoja laimiigi liidz sirmam vecumam...liidz vakardienai.

Mana miiljaa, miiljaa pele - lai Tev salda dusa un miers un laime Tavai mazajai dveeseliitei Pelju Dieva valstiibaa. Amen!

http://klab.lv/users/dzha/23865.html

http://klab.lv/users/dzha/24368.html?mode=reply

http://klab.lv/users/dzha/24736.html?mode=reply

http://klab.lv/users/dzha/24987.html?mode=reply


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?