džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2006-01-25 10:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par baletu
vakar vingroshanas pasniedzeeja ilgi staastiija veco labo patiesiibu, cik buutiski ir nekad skalji vaardos nenosaukt savu nevareeshanu... vai neveeleeshanos, vai nenoveerteet sevi zemaak, pat jokojot ne. It kaa jau zinaama lieta, tikai vienmeer biju domaajusi, ka tas balstiits vien uz psihologjiju. Bet te vinja apgalvoja, ka kjermenim esot gluzhi fiziologjiska iipashiiba, paklausiit tam, kas pateikts skalji. Tas smadzenees tiek uztverts kaa paveele, un fiziskais kjermenis to vienkaarshi izpilda, gribi tu to, vai nee. Vaardu sakot, ja neskaitaamas reizes teiksi - "esmu tuulja", kaajas saaks piities un kljuusi tuuljiigs, ja teiksi "nevaru" - tad nevareesi. Un tas tikai taadeelj, ka runaajot par vingroshanu laikiem, es atljaavos pateikt, ka 8.15 no riita "es gan nevaru pavingrot"... :))) un dabuuju! :) visas grupas priekshaa...:) bet veel es padomaaju, ja ilgi, skalji un uzstaajiigi teikshu savam kjermenim, ka varu dejot baletu....vai tad...? nu nez :)))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]makmerfijs
2006-01-25 10:56 (saite)
Tas it kaa iekljaujas psihologjijaa vispaarzinaamajaa patiesiibaa par to, ka ja savus tuvaakos cilveekus lamaasi par nejeegaam, lempjiem u.tml. tad vinji arii taadi buus. Sevishkji tas attiecas uz vecaaku attieksmi pret beerniem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2006-01-25 17:57 (saite)
nu jaa. vienk. man vienmeer ir licies, ka tas cilveeku iespaido tikai psihologjiski, tipa - grauj pashveerteejumu, utt., bet vinja tur runaaja par tuuliiteeju tiiri fiziologjisku reakciju, ko ar praatu pat nevarot kontroleet... esot atklaata peetiijumos. bet nu tas jau laikam dikti cieshaa saistiiba viens ar otru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?