džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2011-11-14 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
meitenēm 2
tatad par enerģijas apmaiņu - tur esot tā, ka sievietei ir daudz vieglāķ iegūt enerģīju no visurienes - dabas, kosmosa, apkārtnes, sevis kopšanas, mājas - sieviete enerģētiski sakārtojas pat tīrot māju, utt., utjp. vīrietis nē.

vīrietim lielākais un nozīmīgakais enerģijas ieguves avots ir sieviete - visvairāk tā, ar kuru viņam ir sexuālas attiecības, bet arī pārējas - tur māsas, māte, utt.

ja šī sieviete ir nelaimīga, raud, pārdzīvo - vīrietis enerģijas līmenī to visu dabū sev atpakaļ. Tādēļ jau no seniem laikiem ir tradīcija, ka vīrietim sieviete jālutina, uz rokām jānēsā (tur angļu džentelmeņi), utt., utjp. Tas nav tāpatvien - viņi bija diezgan lieli egoisti, jo zināja, ka viņu panākumu atslēga ir laimīga sieviete :) vai laimīgas sievietes ap viņu. Un nevis tāda līmenī, ka tas ir patīkamāk, bet gan reāli un īsti.

Izrādās, ka vīrietis tikai to enerģiju, ko viņam sexuālu, u.c. attiecību (piemēram, kad mēs par viņu domājam)laikā izsniedz (ja var ta izteikties) sieviete - var pārvērst karjerā, darbā, sasniegumos, un... attiecīgi dot atpakaļ, sarūpējot savai sievietei (vai vairakām) piem. materiālu komfortu, u.c. , lai attiecīgi viņa justos labi, un lai varētu dot viņam, ar ko viņs atkal var kaut ko izdarīt...utt., utjp - aplis.

Mūsu laikos viss ir sajucis, bet enrģijas cirkulācijas likums no tā nemainās.

Nu lūk - un te sākas. Ja vīrietis savu sievieti padara nelaimīgu (bet bieži mēs vēl pašas piedomājam, tur, kur viņš to nemaz nedara) viņš sāk saņemt ne to enerģiju. Ja pāris turpina attiecības viņam šī enerģija ir jāņem - vīņš tur neko nevar darīt. Viņš it kā atspoguļo. Nav tā ka jūs viena raudat spilvenā - izradās viņu to visu saņem un kā vēl :)Un viņam sāk neveikties šur tur citur. Viņš to pat neapzinās, bet celonis var būt sieviete, kas viņa deļ raud :) (nu tas te protams ir ļoti primitīvs skaidrojums) Attiecīgi rodas vairak iemeslu, lai nespētu labi izturēties pret sievieti un aplis aiziet. Zemapziņā vīrietis jūt, ka nav ok, un sāk meklēt kādu citu enerģijas avotu.

Bet vispār tā shēma ir krietni sarežģīta - ietekmē vel mātes, u.c. viņam svarīgās sievietes. BET

VISVISVISSVARīGāKā ir tās sievietes enerģija ar ko viņš ir kopā.Un tur ir jānāk tikai priekam, ja nē - tas ir piermais solis uz meklēt kaut ko citu. Zinu, jocīgi skan - jo pieņemts domāt, ka mīlestība ir dalītas bēdas un dalīti prieki. Bet realitātē tā īsti neesot. Mēs varētu dot savas bēdas kādam citam vīrietim :) bet savējam - tikai laimi un prieku! Attiecīgi mums būs vairāķ iespēju kaut ko saņemt pretī.

Uch, saguru. Man nav diez ko sakārtots tas stāsts, bet varu pastāstīt kā tas strādā tādās situāc. ,ko nu pati zinu :) Laikam labāk ir runāt par konkrētām situācijām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?