džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2010-06-22 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piiksteejiens par vecu saapi
nu re kaa forshi - jau atvadiijos, un veel seezhu te uz somaam celja juutiis visu riitu, jaaieluur tak ciba. un she tev: la_cumparsita ieraksts http://klab.lv/users/la_cumparsita/320245.html ieduura kaa adatinja :) mmmm, atceros taadus jaanjus, atceros. labaak ij nebuutu atcereejusies :))) rrr... man shogad atkal paziistamaa lauku maaja ar jaanjuguni garaa kaataa, gariem galdiem, kaudze draugu, radu, beernu, pazinju... bet.... bet. mazliet miera un klusuma tur nudien nebuus. nee, nu var jau meegjinaat kaut kur nokliist....ech !


un sis ieraksts http://klab.lv/users/vinsents/36274.html uzdzina taadu nostaljgjiju peec laika, kad jaanji bija arii romantiski. kadbraucaam nezin kur uz taalu latgali pazust ezeros un mezhos.... kad pat nezinaaji, ar kaadiem cilveekiem kopaa svineets... taa, it kaa izdomaataa staastaa.... tos vienus jaanjus atceros tik spilgti, un to cilveeku vairs nekur nav (t.i. es vinjus nesatieku. tikai par vienu paari zinu, ka prom no latvijas) - toreiz visi bija riidzinieki sabraukushi latgalee - taa, it ka taa buutu bijusi vien filma manaa praataa. nubet kaada filma !!...taa migla no riita, un tas smukums... baac !

bet shogad es arii gribeetu klusumaa pie juuras divataa! romantiku, rasu, zaaali, sauli... miileeties daudz un ilgi, leeni, sapluust ar zemi, juuuru , mezhu.... rrrr.... viss, izleemu - buus man romantika peec sveetkiem. buus. juura, festinji, saldus saule, positivus.... un kas tur viss veel... bet sos jaanjus jaapardziivo. labi vismaz ka man it nemaz nau jaagaadaa par kaaadiem sieriem, aliem da galjas spainjiem :) arii labums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?