džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2010-03-25 17:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
attieciibas vs viena iemiileeshanaas peec otras
hmmm, pat varu atrast priekshrociibas savai versijai par meetaashanos no vienas iemiileeshanaas otraa pret ta saucamajaam - ilgstoshaakaam attieciibaam :) redz, ja iemiilas, tad nemelo. vismaz uz to briidi - un vienalga 3 dienas vai 3 meeneshi vai gadi - Tev to cilveeku patieshaam vajag un patieshaam nav vienalga... a vienalga buut ir visvieglaak! ilgi. tas ir miinuss arii tajaa "sex bez saistiibaam".


bet, savukaart, ilgstoshaakaas attieciibaas cilveekiem ir tieksme melot, melot, melot. izmantot un lajuties izmantoties... piedereet, pieprasiit.... bet katraa zinja izlikties.

pat taa saucamajaam paara attieciibaam tak biezhi vien nau sakara ar sexu un/vai iemiileeshanos. uiii, nu cik nau redzeets, ka puisim taa beibiite ir pashapzinjas stiprinaashanai... sitik smuki blonda, lielaamm kruutiim garaam kajaam (kaa tur bija tai reklaama) un citi dzheki noskataas ar skaudiibu. heisaa - ko veel vairaak vajag! :) a pofig, ka sex suudiigs un/vai apnicis... to var pieciest. bet toties kaa piestaav dzhipam :P beibei arii viegli. jaapuulas tikai un vieniigi ap savu izskatu, bet tas jau patiikami. so, abpuseeji izdeviigs dariijums, nau kur piesiesties. un nekaa slikta - taadi paari ilgi kopaa noturas, jo nau juutu, attieciigi - nau saapinaashanaas utml. fignjas...

ir tikai aizvainots pashlepnums, ja vinja ko pa kreisi (bet vinja jau to nedara, jo baidaas) ja vinjsh, beibei vairaak saap, kaa taa otra izskataas, ne tas, ka to dara konkreetais viirietis... so, bardaks :) bet diezgan dziivotspeejiigi.

un tad veel taas visas citas baisaas sheemas, ar atkaribu, pakljaushanu, pakljaushanos... welll, nezinu ko veel. aaa, veel jau ir ieradums...

redz, sitas viss smuki izsleedzas, ja iemiilas.

nu iedodiet kaut vienu pretargumentu! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?