džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2005-11-13 16:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"kaut kur Kariibu juuras uudenjos, starp Kubu un Hondurasu Dievs kaa puuderi pabeeris Kaimanu salas. Tur var nokljuut ar mazu lidmashiinu. Mazaas Kaimanu salas lidostas skrejceljsh skjeerso salas vieniigo autostraadi. Ciemataa ir 110 iedziivotaaju, neskaitot iguaanas. Lielajaa kaimanu slaa atrodas 600 finanshu iestaades ar kodeetiem kontiem. Kaimanu salas ir britu kolonija, kurai ir neatkariiga valdiiba un 35 000 ofshoru, kas ierakstiiti taas uznjeemumu regjistraa.
Lai nokljuutu Spoku salaa, jaakapj slepenaa taksipirogaa.
Vinji tur jutiisies labi. starp citu, vinji jau juutas labi: kokosrieksti, vaniljas rums, medus, garshvielas, saaljsh gaiss, Kalvina Kleina Obsession, hashishs un silts lietus novakarees. Ziedu un sviedru smarzha.
Es dzeru Tavas luupas, es laizu Tavus zobus, es suukaaju tavu meeli. Es ieelpoju Tavas nopuutas un noriju Tavus kliedzienus..."
14,99. kuro reizi jau paarlasu.
iizpuutu peedeejo calvinu kleinu (man gan tikai eternity moment) pa visu istabu, sazhnjaudzu plaukstaas koraljljus un gliemezhus, pieplaku bahamu bildei un kaucu... vai maz iespeejams, ka dziive kaadreiz bija tik skaista un citaada...?
"...manas kameras vieniigais logs atgaadina sviitru kodu."
starp citu - vai zinaat, kas bija spoku sala?


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?