džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2010-02-19 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par sapnjiem un realitaati
soriit sapniitii pa ilgiem laikiem atkal juura (saule, siltums).... gruuti atveert acis. vienmer redzu vienu un to pashu vietu, ciematu pie juuras, laikam kaut kur itaalijaa, varbuut spaanija vai portugaale... liikumotaam mazaam kalnainaam ielinjaam... un to smarzhu...mmm un veejsh no juuras. puses... varbuut okeaana - sapnii gruutaak pateikt. bet tik iisti.


vakar metropole paarsteidza ar paaris sen aizmirstaam, kaadu laiku neredzeetaam lietaam :P (taa jau ir - ja iet uz nepaeizaam vietaam) aarzemnieku puishu bari. taa arii seedeeju un skatiijos, nekaadi nespeedama saprast - pat ja gribeetu kaut kaadu one night standu - incanti, nu KAA var izveeleeies, kuru? visi vienaadi, un visi baros... taa vien skjiet, ka vinji nemaz nedalaas. ja vispaar - tad njem visu baru.... :) veelaak piipeejot pavisam iisa saruna ar patuklu pat jaateic - soliida izskata norveegjieti - peec paaris standartfraazeem, like: Where are you from un par vakardienas medaljaam (Norveegjiem izraadaas bijis zelts) uz manu naivo jaut., ko vinja iisti Riigaa dara "bussines?", vinja saprotams: "No, no, as a tourist... simply as a tourist. I've travelled to Riga three times before - since 2008" . Es savaa naivumaa: "Ou, nice! And have you seen lot of Riga or outside?"; Vinja: "Riga? emmm...I like being here. Was in spa - once".... well, well, well - man vairaak jautaajumu neradaas. Taatad ar konkreetiem noluukiem shurp brauc ne tikai puishi. Tomeer iisti nesaprotu - ok. mums ir leetas un extreemi smukas meitenes, bet vai tad arii leeti puishi?.... tikai tur taa lieta? ... nu baac!!!!...

Citaadi jau pofig, bet biki besii faktc, ka meitai dejoshana vecpilseetas centraa... un vinjai caur to visu jaaiet 3reiz nedeeljaa jau savos 11. Taa vareetu buut vieniigaa lieta, kas man liek aizdomaaties par dislokaacijas mainju.... citaadi jau savaa mazpilseetaa varu tiiri labi no taas visa izvairiities... Vecpilseetas burviiba te veel muus neskar. Bet ja dziivotu kaa kaadreiz Laachlpleesha ielaa, es tak laikam buutu sajukusi praataa.:) Un veel - no skailaina skatiijos uz Raini... taads mazinjs un skumjsh likaas. Iipashi tai vakaraa..."


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?