dreambox ([info]dreambox) rakstīja,
@ 2005-10-10 12:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Futbols


Trešdien būs izšķirošie mači PČ kvalifikācijā. Pēdējās spēles.

1. grupā Holande brauc uz čempionātu, par otro vietu cīnās Rumānija un Čehija. Rumāņiem spēļu vairs nav, bet Somija - Čehija, diemžēl, redzēt nevarēsim.

2. grupā Ukraina ir nodrošinājusi 1. vietu, par otro vietu cīnās Turcija, Dānija un Grieķija. Spēles ar šo komandu piedalīšanos arī neredzēsim.

3. grupā (mūsu grupā) Portugāle ir neaizsniedzama, par otro vietu cīnās Slovākija un Krievija. Šīs komandas arī spēlē savā starpā. Spēle 21:30. Rādīs Pirmais Baltijas kanāls. Vēl arī ir mūs interesējoša (?) cīņa par 4. vietu starp Latviju un Igauniju. Igaunija spēlē 21:15 ar Luksemburgu (ir neapstiprinātas aizdomas, ka spēli rādīs Luksemburgas RTL), Latvija 21:30 ar Portugāli. Ja atrodaties aiz Latvijas robežām, spēli rāda RTP International.

4. grupā vēl vispār nekas nav skaidrs. Izraēla (18p) vairs nespēlē, 21:45 Francija (17p) spēlē ar Kipru (rāda TF1, Eurosport), Īrija (16p) spēlē ar Šveici (17p) (rāda visi otrie Šveices valsts kanāli, TPS Foot).

5. grupā varat noskatīties Slovēnijas spēli ar Skotiju (21:30 Slovēnijas TV2). Ar kādu rezultātu slovēņiem jāuzvar skotus un ar kādu rezultātu norvēģiem jāzaudē baltkrieviem, lai slovēņi tiktu 2. vietā, sameklējiet paši, jo mani tas nemaz nesatrauc ;)

6. grupā uz čempionātu brauc gan Polija, gan Anglija. Tīri intereses pēc šīs komandas savā starpā spēlē 21:45 TVP2.

7. grupā par pirmajām divām vietām cīnās Serbija (19p), Bosnija (16p), kas spēlē savā starpā 21:30 BHTV1, un Spānija (17p), kas spēlē ar Sanmarīno.

8. grupā par pirmo vietu cīnās Horvātija un Zviedrija, katra spēlē ar savu komandu, taču šīs spēles mēs neredzēsim.

Man interesantākā vēljoprojām liekas 4. grupa. Es domāju, ka tālāk tiks Francija un Šveice, taču jebkura kombinācija ir iespējama. Nu, vienīgi Izraēlai un Īrijai pirmā vieta grupā nespīd...

Priecīgu skatīšanos!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?