per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 8th, 2008|04:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien jānes atpakaļ uz bibleni Harolda Makgī On Food and Cooking. Izcils ōpuss visiem, kas virtuvē bāž degunu, sper kāju un gāž podus.



Pieprasiet 2. izdevumu, visnotaļ papildināto.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 8th, 2008 - 05:46 pm
(Link)
papildināts, es ceru, ar pankūkām :)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 8th, 2008 - 06:04 pm
(Link)
mhm :D varētu pat teikt — izlabotais variants.

paklau - kā jums tur iet, skrīzes kartiem? es nah to jūsu internetu labāk vaļā neveru, pat manai daudzpieredzējušajai redzei bik pa skarbu.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 8th, 2008 - 06:09 pm
(Link)
ā, es tak tev (nikneimam, tb.) ikōniķu uzzīmēju, izrādās. pārcilāju kamīnā sadedzināmos papīrus (kalatuns mums te, odnako, globāls) un atradu apzīmētas avīzes. vika saka, ka ka ka man tās jākrāj čupiņā un jāuzrāda stājoties akadēmijā kā skices. tā, kur es paliku? ā, nu jā - un te uz divām es vienā Amsķika kāšopā esmu javna risinājis tava nikneima grafiskās reprezentācijas, jebaķ moj francuzskij, variantus. oj, jāskrien tak uz to bib...
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 8th, 2008 - 11:25 pm
(Link)
ienesiet, lūdzami, studijā! :)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 9th, 2008 - 11:10 am
(Link)
aga, šas uzvilkšu un apkopošu rezultātus.
[User Picture]
From:[info]kants
Date:December 8th, 2008 - 05:52 pm
(Link)
seminārs būs?
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 8th, 2008 - 06:01 pm
(Link)
droši. varētu rīkot grupveida gastroņomiskos lasījumus garajos ziemas vakaros.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:December 8th, 2008 - 09:27 pm
(Link)
mmm, izklausās garšīgi!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 9th, 2008 - 11:07 am
(Link)
mhm, apmēram tikpat garšīgi kā Meņģeļējeva tabula ;)
spravočņiks izcils — biolōģijas, ķīmijas, fizikas, vēstures, lingvistikas un dažādu citu nozaru ceļvedis gastronōmiem