lokdauņi ibiōmaķ: šahs un mats |
[Oct. 29th, 2020|08:42 pm] |
|
|
|
Comments: |
Paklausot tavam padomam, es tevis dāvātos karlīnas pļāvējiņus sašņakāju un ieliku eļļā. Ļoti labs padoms. Laba daudz nevajag.
Pagaidām bez raudāšanas.
| From: | dooora |
Date: | November 2nd, 2020 - 06:54 pm |
---|
| | | (Link) |
|
to eļļiņu var arī mazliet uzkarsēt (līdz ~80°C), lai Līne dūšīgāk ar kapsaicīnu padalās. ar eļļu viegli dōzēt. tik uzpasējies, lai nesanāk kā man vienreiz – tikai to labāko gribēdams un kā vienmēr sanākdams, čillīšus ieliku vienā no tām glaunajām eļļām, kas istabas T un gaismā mudīgi oksidējas, tobiš top rūgtas un riebīgas.
šodien uztaisīju gī. jāpaeksperimentē, jāsajauc ar Karoļinku. vēl man trīslitrenēs kādi 4-5 kg piparu šobrīd sālī pienskābi raudzējas :) pēc pāris nedēļām varēsim noņemt provi.
Paklau, kas bija tie "nebīstamie" pipariņi, ko tu man iedevi pusžāvētus? Es vienā iekodu un piesarku ne pa jokam. :) zupītē nejūt, bet klātbūtnes sajūta ir nenoliedzami. Ar svīšanu un žagošanos.
| From: | dooora |
Date: | November 7th, 2020 - 02:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tie ir mammas izaudzētie ģenēriskie no-name Siguldēni :) daži tiešām ir no ņiprā gala – tātad atmaksājās noturēt tos karājamies krūmā pēc iespējas ilgāk. bet tas asums viņiem lēkā, daži ir visai nekaitīgi. | |