tacet ([info]doomed) rakstīja,
@ 2008-10-10 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tā nu gadījās, ka vakar biju policijā uz nopratināšanu kā liecinieks kādā lietā. nav svarīgi kādā. man jautāja, es atbildēju, izmeklētāja vai kāds nu tur nosaukums viņai, pierakstīja. kādu brīdi brīnījos, kā ar tik gariem nagiem var lietot klaviatūru, bet nu neko. iedeva man izlasīt, kas nu tur ir uzrakstīts. OMG! ja es tā rakstītu, droši vien nošautos labprātīgi. viss teksts sastāvēja gandrīz tikai no vienkāršiem, nepaplašinātiem teikumiem, un tie paši gramatiski nepareizi. pareizrakstības kļūdas vairāk, nekā man jebkādā dzērumā gadās, un protams visādas izmeklētāju viltības - lietas, ko neesmu teicis.
kautkādā brīdī man apnika labot kļūdas, un pieprasījis, lai izvāc tās vietas, ko neesmu teicis, parakstīju savu liecību un devos prom. es ceru, ka tā nekad netiks nolasīta, jo kāds varētu padomāt, ka tas pamatskolu nepabeigušais, nekompetentais urla, kas to ir rakstījis esmu es.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2008-10-10 07:32 (saite)
Iespējams, ka visnelāgākais ir tas, ka notikušais nepārsteidz.

(Atbildēt uz šo)


[info]nenormaaliigaa
2008-10-10 07:49 (saite)
ZOMG!
Un man likās - tie stāsti par policistiem ir tikai anekdotes (jā,jā, es zinu, es dzīvoju savā mazajā pasaulītē un man liekas, ka visi cilvēki ir forši) :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?