Jēzus līgava ([info]nenormaaliigaa) rakstīja,
1) Tu arī nevari. Tad būtu jāveic pētījums, kas apskata cik procentuāli izārstēto pacientu ir ģimenes ārstam un cik - homeopātam.

2) Vīrusi izraisa slimības tikai ķermenī, kura vadītājs - prāts - to atļauj. Te mēs nonākam pie tā, ko es varētu pastāstīt klātienē, jo šeit tas būtu pārāk gari un novestu līdzīgā polemikā kā šī diskusija.

Tu nevēlies ieklausīties visā, ko es saku, citēju:"Neviens ārsts klepus gadījumā uz asins analīzēm arī nesūtīs. Ja ārstējošā persona nespēj izārstēt kaiti, tad tikai viņas godīguma un pašcieņas jautājums ir nosūtīt cilvēku pie cita speciālista. Cik man zināms, to dara gan homeopāti, gan ģimenes ārsti, gan dziednieki - ja vien ir sakarīgi domājoši.
(Kā jau teicu - izslēdzu gadījumu, kad darīšana ar šarlatāniem, krāpniekiem u.tml. in general, jo no tā neviens un nekādā sfērā nav pasargāts)." Gribēju teikt - ir pietiekami daudz dzirdēts arī par ārstiem, kam pie vienas vietas viņu Hipokrāta zvērests (mūsu valstī ārstus netiesā,kā rāda prakse). Tik pat labi - godprātīgs homeopāts arī nosūtīs pacientu pie cita speciālista, ja redzēs, ka netiek galā. VISS.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?