tacet ([info]doomed) rakstīja,
@ 2003-11-23 18:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:love history - masterless

staasts pt.3: pasaule tev neizraadiis liidzjuutiibu
bija pagaajis kopsh vinja ar savu skatienu bija nogalinaajusi tomasu beerzinju. nekas iipash nebija shajaa laikaa mainiijies. dazhas jaunas rotaljnietas, dazhi jauni rotalju biedri.

reiz kaads siicis sadedzinaaja vinjas miiljaako rotaljnietu - melnu spocinju, kas bija izgatavots no melnas lupatas gabala, kuraa bija sabaaztas citas lupatas (galvenokaart dzelteni - oranzhas). vinja raudaaja.

ne deelj rotaljlietas zuduma, bet deelj drauga zuduma, jo spocinjsh bija persona, kurai vinja uzticeeja visus savu priekus, savas beedas un arii paardomas par citiem, kas gan parasti nebija paaraak glaimojoshas. un nu vinjsh bija zudis.

iespeejams, ka peec laika vinja buutu piemirsusi, ja nebuutu garaam gaajis kaads puisis, kursh ilgi veeroja notiekosho un beigaas izteica savas paardomas: pasaule neizraadiis tev liidzjuutiibu.

gaaja gadi, rotaljlietas pazuda, kaadreizeejie rotaljbiedri arii, tomeer viens bija palicis - skumjaa apzinja, ka tik tieshaam tam puisim bija bijusi taisniiba. pasaule neizraadiija liidzjuutiibu. taa noveersaas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaitnieks
2003-11-24 11:24 (saite)
Keep them coming

And what's with the depression?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?