Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Pagājušo nakti pirmo reizi mūžā gulēju ar ausu aizbāžņiem, jo kaimiņiene aiz sienas, kas līdz šim tikai šad tad brangi krāca, ir iegādājusies sienas pulksteni. Ir maz tādu skaņu, kas mani tā tracina iemigšanas procesā kā pulksteņa tikšķēšana. Īpaši mūsdienās, kad pulksteņi ir visur - telefonā, televizorā, datorā, gandrīz vai ledusskapī, putekļsūcējā un fēnā - es nespēju saprast, kāpēc ir jāiegādājas ierīce, kas rada skaņas piesārņojumu. Un vispār - ko baidās nokavēt pensijas vecuma cilvēki, ka pulksteņi ir jāsabāž pilnīgi visur? Manai omītei, pie kuras es Rīgā reizēm nakšņoju, uz padsmit kvadrātmetru dzīvokli ir divi sienas un viens modinātājpulkstenis. Kādēļ?!?!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 30. Janvāris 2013, 10:45, [info]hotai commented:
vot tie tikšķošie sienas pulksteņi man ar ir trauma. es varu gulēt, ja laukā rūc mašīnas, bļaustas dzērāji un rej suņi, bet pie tikšķoša pulksteņa aizmigt nevaru. vienreiz kaut kādos ciemos naktī līdu uz sekcijas, lai izņemtu pulkstenim bateriju un, protams, nonācu ar visu pulksteni lejā brīkšķēdams.
[User Picture]
On 30. Janvāris 2013, 10:52, [info]dominika replied:
lūk! es pat esmu mierīgi gulējusi, kad ārā vilcieni pārbīda sastāvus (savulaik dzīvoju ķengurragā pie daugmales stacijas). un jūtu, ka ar gadiem tikšķēšana mani uzvelk arvien vairāk. drīz kļūšu par kapteini āķi.
[User Picture]
On 30. Janvāris 2013, 11:03, [info]hotai replied:
bet runājot par nokavēšanu, man oma baidījās nokavēt seriālu sākumu.
* * *
[User Picture]
On 30. Janvāris 2013, 10:50, [info]rasbainieks commented:
ojā, zem šī es parakstos ar visām četrām.
* * *
On 30. Janvāris 2013, 12:45, [info]adinkra commented:
Jo kkā tā manta īpašumā gadījusies, un nemetīsi tak ārā. Pie visa pierod, pat pie tiem, kas ik pa pusstundai taisa bumms! :)
[User Picture]
On 30. Janvāris 2013, 12:47, [info]dominika replied:
Es ceru.
On 30. Janvāris 2013, 12:54, [info]adinkra replied:
Paeksperimentē :D
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry