![]() | |
|
Vispār es esmu apņēmusies mazāk ēst maizi, jo esmu pārliecināta, ka tieši tas, cik ļoti man garšo maize visādos veidos, lielā mērā ir iemesls riepai, bet šovakar grēkošu - nopirku to visu daudzināto Tešlas mīklu un tagad cepas maizītes ar spinātu-siera, burkāna-ķirbja un bumbiera-dzērveņu pildījumiem. |
|
![]() | |
Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry | |
On 29. Decembris 2011, 22:52, ņamm! :) ar šito mīklu pirmajā reizē man iznāca joks, ka nesapratu, ka tās plāksnes vēl jāizrullē labi plānas, tāpat ietinu sieru, un tad man bija Siera BULKAS. Mīīīlzīgas :) On 29. Decembris 2011, 23:14, man bija kārtainā mīkla toreiz. varbūt tāpēc. On 29. Decembris 2011, 23:14, tešlas visas ir kārtainās, atšķiras ar to vai rauga vai bezrauga. varbūt tev bija tās lielās plāksnes, kas ir paciņā 2 gab? On 29. Decembris 2011, 23:26, :D un tad es uzcepu 2 Lielas Bulkas.. laikam paka bija zilā, un kopā kādas 8 bulkas sanāca, mīklu griežot. vēl brīnījos, ka tik dārgi par tik maz materiāla :) On 29. Decembris 2011, 23:29, 2 Grandiozas Siermaizes, izklausās labi :) ja ņem to pašu mīklu, tikai jau mazajās plāksnītēs, tad sanāk 12 pīrāgi - 6 plāksnes uz pusēm. es vienreiz ļoti apzinīgi nopirku no katras krāsas pa paciņai lai noskaidrotu, ar ko tad viņas atšķiras. tagad zinu :) On 29. Decembris 2011, 23:42, zinātnieka pieeja :) un? ieintriģēji - kāda ir atšķirība? On 29. Decembris 2011, 23:53, dzeltenā paciņa ir kārtainā bezrauga 6 plāksnītēs, to es lietoju ikdienā. tb vienmēr turu saldētavā blakus ķiršu pakai. sarkanā paciņa ir kārtainā rauga 6 plāksnītēs. zilā ir 2 salocītas plāksnes, tikai neatceros, rauga vai bezrauga. On 29. Decembris 2011, 23:59, ahā! tātad es pareizi daru, ka lietoju dzelteno :) On 30. Decembris 2011, 00:02, un kāpēc priekšroka bezraugam? On 30. Decembris 2011, 00:05, apstākļu sakritība un miglainas atmiņas par kaut kur lasīto, ka rauga variācijas mīkla esot jāpatur siltumā pirms cepšanas, zinkā, raugs tomēr tricky business, bet bezrauga var vālēt uzreiz. On 30. Decembris 2011, 00:39, uzreiz un ar ķiršiem :) |