Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Vispār es esmu apņēmusies mazāk ēst maizi, jo esmu pārliecināta, ka tieši tas, cik ļoti man garšo maize visādos veidos, lielā mērā ir iemesls riepai, bet šovakar grēkošu - nopirku to visu daudzināto Tešlas mīklu un tagad cepas maizītes ar spinātu-siera, burkāna-ķirbja un bumbiera-dzērveņu pildījumiem.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 29. Decembris 2011, 23:42, [info]etalonfunkcija commented:
zinātnieka pieeja :)
un?
ieintriģēji - kāda ir atšķirība?
[User Picture]
On 29. Decembris 2011, 23:53, [info]rasbainieks replied:
dzeltenā paciņa ir kārtainā bezrauga 6 plāksnītēs, to es lietoju ikdienā. tb vienmēr turu saldētavā blakus ķiršu pakai.
sarkanā paciņa ir kārtainā rauga 6 plāksnītēs.
zilā ir 2 salocītas plāksnes, tikai neatceros, rauga vai bezrauga.
[User Picture]
On 29. Decembris 2011, 23:57, [info]dominika replied:
sarkanajā ir 5 plāksnītes
[User Picture]
On 29. Decembris 2011, 23:59, [info]rasbainieks replied:
ahā! tātad es pareizi daru, ka lietoju dzelteno :)
[User Picture]
On 30. Decembris 2011, 00:02, [info]etalonfunkcija replied:
un kāpēc priekšroka bezraugam?
[User Picture]
On 30. Decembris 2011, 00:05, [info]rasbainieks replied:
apstākļu sakritība un miglainas atmiņas par kaut kur lasīto, ka rauga variācijas mīkla esot jāpatur siltumā pirms cepšanas, zinkā, raugs tomēr tricky business, bet bezrauga var vālēt uzreiz.
[User Picture]
On 30. Decembris 2011, 00:39, [info]etalonfunkcija replied:
uzreiz un ar ķiršiem :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry