Emnemosyne ([info]domenique) rakstīja,
@ 2009-11-22 23:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:infoklaide

Nu beidzot pienākusi diena, kad esmu apmierināta ar kāda LV TV šova iznākumu. Lai gan "Koru karu 2" fināla sakarā no manas puses par objektivitāti nevarēja būt ne runas (Madonas koris bija mani favorīti rīts vai vakars <-- to saka dzimusi un augusi jelgavniece), tie, kuriem uzvara bija vairāk vajadzīga, to arī dabūja. Galu galā pieminekli var uzcelt arī nākamgad vai pēc pieciem gadiem; dzīvāka Nora no tā nepaliks.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]svari
2009-11-23 11:09 (saite)
Manuprāt, Madonai neuzvarēt bija gandrīz vai neiespējami. Vismaz finālā - Siksna savā bērnišķīgajā ambiciozitātē bija nepārspējams.

Es nekādi nesaprotu, kā mākslinieciska konkursa uzvarētāja cienīgumu var vērtēt pēc izvēlētā labdarības mērķa (vēl jo vairāk, ņemot vērā balvas summas simboliskumu), tad jau kori varēja arī neuzstāties, cilvēki uzspiestu pa pogām un lieta darīta.

P.S. Biju par Kerēvicu ar visām četrām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]domenique
2009-11-23 12:29 (saite)
Es arī parasti esmu par izpildījuma kvalitātes un mērķa nošķiršanu, bet, tā kā šajā gadījumā man bija jāizvēlas starp augstas raudzes sniegumu un uzticību dzimtajai sētai, nekas cits neatlika, kā ķerties pie sekundāriem kritērijiem :)
Madonas koris, protams, bija vislabākais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?