24 January 2017 @ 03:15 pm
kas liberāļiem garlaicīgs, radikāli konservatīvajiem - šausmas  
Pirms nebija tā cepiena par Jura Rubeņa grāmatu "Viņa un Viņš. Mīlestība. Attiecības. Sekss" es par to pavīpsnāju - kārtējā pašpalīdzības grāmata, kur nekas īsti jauns nav pateikts, tiek nostiprināti daži sterotipi par dzimumiem, turklāt tās mērķauditorija ir heteroseksuāli cilvēki, kas meklē kaut kādu garīgumu.

Taču, redz kā, tomēr izrādās, ka dažiem tas tomēr liekas kaut kas ārkārtēji skandalozs. Es nesaprotu. Vai neviens no tiem kaismīgajiem "dedzinātājiem" nav lasījis vismaz Frommu? Kas tur tik nepieņemams?
 
 
( Post a new comment )
[info]imago_dei on January 24th, 2017 - 04:06 pm
es kkad skatījos jūtūbā Tālberga diskusijas un viņi tur šausminās par ļoti daudz ko, piem, arī par dziesmu svētkiem un jāņiem, cik tie ir dēmoniski etc. man šķiet, ka nav īpaši vērts pievērst tam visam uzmanību (no sākuma ir izklaidējoši, bet tad apnīk)
(Reply) (Thread) (Link)
Eos[info]eos on January 24th, 2017 - 05:30 pm
Ceru, izlasīji diksusiju pie Kautska.
(Reply) (Parent) (Link)
木[info]dombrava on January 25th, 2017 - 06:53 pm
Tālbergs ir ņirdzīgs. Es atceros viņa šausmināšanos par pagānismu un Ūsiņa godināšanas svētkiem. Turklāt latviešu tauta tika salīdzināta ar ebrejiem, kas nepateicībā par izvešanu no Ēģibtes, pielūdz elkus un atsakās no brīvības. Tad jau daudz ko var pievilkt aiz matiem, neņemot vērā konkrētās tautas vēsturi. I wish i'm only god and only justice.
(Reply) (Parent) (Link)