28 December 2010 @ 08:10 pm
šodien liekas tā  
Pasaulē ir daudz vieglāk tad, ja tu mīli haosu un kārtība tev šķiet pretīga.
 
 
( Post a new comment )
[info]martin_ssh on December 28th, 2010 - 09:14 pm
izklausās pēc teikuma, kas izrauts no konteksta. to be worthy it needs some context.
(Reply) (Thread) (Link)
木[info]dombrava on December 28th, 2010 - 09:23 pm
njā, teikums izrauts no maniem apziņas kambariem, jo es nevēlējos izplūst, skaidrojot nodrāztas frāzes. kad sāk domāt par pasaules kārtību, drīzāk haosu, tas man liekas valdošais motīvs pasaulē. tāpēc, ka nepilnība ir tās būtība. vai nav tā, ka tagad cilvēkiem ir tendence apšaubīt autoritātes? un ja sanāk tā, ka ideāli, par kuriem daudzi cīnījušies vai ticējuši, patiesībā izrādās sūds, kaut kas nenozīmīgs, vēl viens solītis uz destrulciju? līdz ar to nav tādas vienas patiesības. līdz ar to, tiem, kam patīk visu klasificēt, vēlas ieviest kārtību, nav paveicies. un progresa vietā bieži vien ir destrukcija. ja patīk haoss, tad pasaules bojāeja liekas likumsakarība un nevis vājprāts.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]martin_ssh on December 28th, 2010 - 09:43 pm
viss vēl ir mūsu rokās (prātos). ja vēlies uzzināt par to, kā Tu kaut ko vari mainīt, izpēti manu blogu. no haosa vienmēr rodas jauna kārtība, jā. un ogles mēdz tapt par dimantiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
木[info]dombrava on December 29th, 2010 - 02:04 pm
ok. lai gan šad tad palasu. bet mācīties jau var tikai no savas pieredzes. un vai jaunā kārtība ir labāka par veco? (cerams, ka vienā ziņā ir).
(Reply) (Parent) (Link)