21 January 2021 @ 01:35 am
Kaķis un mājas gariņš  
"Ierodoties jaunajā mājoklī, tev būs jāiedraudzējas ar tā gariņu. Kā to izdarīt? Ja vien tev ir kaķis, vispirms ielaid to, lai izstaigā istabas, iepazīst enerģiju un sadraudzējas arī ar mājas gariņu. Tad izkvēpini jauno mājvietu ar kadiķa zaru vai iededz baltas sveces. Vari ar degošu sveci jauno mājvietu izstaigāt saules gaitas virzienā. Pirmajā naktī atstāj mājas gariņam kādā redzamā vietā cienastu. Šķipsniņa sāls, gabaliņš rupjmaizes un glāze vīna būs tieši tas, kas nepieciešams iepazīšanās cienastam. Bet derēs arī cepumi, saldumi vai siera gabaliņš. Dziednieks Elmārs Spodris iesaka ar jaunā mitekļa mājas gariņu aprunāties un izstāstīt, ka tagad te dzīvosi tu un kādi ir tavi nodomi.

Sargi viņu, un viņš sargās tevi

*Nestaigā pa māju ielas apavos, lai neievazātu slikto enerģiju.

*Izvairies mājās ielaist nevēlamus un nelabvēlīgus cilvēkus.

*Neienes mājās negatīvas emocijas, kas uzkrātas darbā. Ar naidu, skaudību, nenovīdību un izmisumu mājas gariņam būs ļoti grūti cīnīties

*Iepriecini mājas gariņu – sakārto māju, noslauki putekļus un izmazgā grīdas.

*Raugies, lai mājas gariņš vienmēr būtu pabarots. Jo nepaēdis tas tevi nesargās. Izvēlies vietu, kur atstāt viņam cienastu. Protams, būdama astrāla būtne, viņš to fiziski neapēdīs, taču tas tāpat ik pa laikam ir jāmaina."

https://jauns.lv/raksts/sievietem/187826-mans-nams-ir-mana-pils-tas-saimnieks-majas-garins