Mārtiņš Liberts ([info]djhurio) rakstīja,
@ 2007-12-21 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Last
Šogad pēdējā darba diena. Atlicis nostrādāt apmēram 5 stundas. Vai gada sākumā es varēju iedomāties, ka šāgada pēdējā darba diena būs šāda? Visdrīzāk ka nē, bet jau toreiz sākās pirmās domas par darbu šeit. Tomēr tas prasīja gandrīz veselu gadu, lai šeit nokļūtu.

Valdībai (LV) pirmā darba diena. Tomēr tas ir nedaudz pārsteigums, cik veiksmīgi Godmanim izdevās atgriesties politikā. Nav jau mums daudz tādu politiķu. Žēl vakar nesanāca noskatīties "KNL". Gan jau bija interesantas debates. Vēlu veiksmi!

MK sastāvs protams nav nekas interesants. Daži nepazīstami vārdi. Protams arī man liekas nedaudz dīvaini Veldres un Slaktera ieņemamie amati, bet nu tā jau ir TP darīšana, un tā jau ir kļuvusi par TP firmas zīmi pēdējā laikā - nominēt dīvainus cilvēkus amatiem. Kā jau ierasts spraigas cīņas par EkMina vadītāju. Interesanta izvēle. Gribētu dzirdēt kādu komentāru no [info]badlaks par Gerhardu.

See you soon folks :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]badlaks
2007-12-25 00:08 (saite)
Ne pārāk kompetents, senāk dzēra, bet veselības dēļ vairs nevar atļauties:) politisks konformists, kurš jau 7 gadus sēdēja EM augstākajā ierēdņa - valsts sekretārs, krēslā. Velns viņu sazin, kapēc riskēja izbāzt galvu uz ministra amatu, jo tīri tehniski viņš tāpat visu kontrolēja. Ne pārāk labs variants ministram.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?