Mārtiņš Liberts ([info]djhurio) rakstīja,
@ 2006-12-14 22:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Cradle of Filth - Dirge Inferno

Music is all you need ...
Dažas pārdomas par pēdējā laikā aktuālo mūziku.

Killswitch Engage - (Set this) World Ablaze (DVD)
Principā viens no labākajiem koncerta video ierakstiem ever. Masīva, agresīva, spēcīga mūzika. Noskatījos to ar patiesu baudu. Un audio ieraksts ir pēdēja laika top klausāmais albums. Ievērtējiet ko tie fani dara. They are realy sick :P

Un balstoties uz šo fantastisko koncertierakstu ar nepacietību tika gaidīts ...

Killswitch Engage - As Daylight Dies, bet cerības netika piepildītas. Kaut kā šis albums nav ieķēries. Protams tur ir labas dziesmas kā "My Curse" un "Daylight Dies", bet thats all. Pārējais ir kaut kas netverams - diemžēl.

Pilnīgs pretstats ir Deftones - Saturday Night Wrist. Kopumā ļoti jauks albums, kuru var klausīties vairākas reizes un tas ar vien vairāk iepatīkas kā albums kopumā. Protams top dziesmas ir "Hole in the Earth" un "Beware".

Vēl viens šobrīd aktuāls ieraksts ir Prison Break Soundtrack. Laikam šajā VA kompilācijā ir salikti visi iespējamie mūzikas stili - club, rap, heavy, easy. Bet kopumā tas pat skan labi. Ir daži jau sen iemīļoti gabali, kā Massive Attack - Teardrop un A Perfect Circle - The Outsider [Apocalypse Mix]. Kā arī ļoti labas vieglās dziesmas Alexi Murdoch - Orange Sky un vecais labais Johnny Cash - The Mercy Seat. Tā ka seriāla faniem - iesaku ;)

Cradle of Filth - Thornography. Viennozīmigi pēdējā laika labākais klasiskā heavy metal izpildījums. Spēcīgs izturēts stils.

The end.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?