Pirmdiena, 23. Aug 2021, 20:08

Ulvim kaut kas sapežojās

Pirmdiena, 23. Aug 2021, 20:42
[info]divas_zosis


Aug 22 23:59 [info]ulvs:
Pēkšņi sapratu, kas tev palīdzēs labāk izbaudīt mīlēšanās procesus. Manifestācija. Vispirms sāksim ar bāzi - ko tu vēlies no tā visa (ko, kāpēc)? Kāpēc tu vēlies šādu intīmu tuvību? Man liekas, ka svarīgi ir saprast, ka sekss bieži var būt, taču nedrīkst kalpot par "kruķi". Piemēram, sekss nedrīkst būt kā tavas personības pašapliecināšanās elements. Sekss nedrīkst būt tāpēc, ka tu jūties vientuļa. Sekss nedrīkst kalpot par ielāpu kādai nopietnākai problēmai. Nepārproti, neapgalvoju, ka tev ir risks vai man ir aizdomas - tās vairāk bija informēšana par to, ka sekss var tikt izmantots arī negatīvi, barojot kaut i neveselīgus procesus. Un nav labi, kad šāds sekss kļūst par rutīnu, jo to pavada attiecīgās domas un izjūtas, un tas principā nav godīgs sekss, jo tomēr tā ir vienošanās ar savu partneri par tuvību, par atdošanos, par būšanu atbrīvotam tikai viņam/viņai, taču, jā, šādi elementi vienkārši laupa daļu no tuvības potenciāla. Jo tu jau spēj iztēloties, ka sekss var būt ļoti dažāds. Teiksim, mūsu pirmā reize noteikti nebūs tik fantastiska kā otrā, trešā, ceturtā un piektā. Kas zina, varbūt tā vispār nebūs fantastiska. Galvenais ir nefokusēties uz pārāk konkrētu iznākumu, tas ir, neizvirzīt konkrētas ekspektācijas, runājot tieši par pirmo reizi; vēlāk gan ekspektācijas ir normāla lieta, jo citās reizēs būs lielāka drosme un tāpēc būs lielāka vēlme, nezinu, baudīt plašāk, heh, vairāk. Un vienmēr viss pēc vienošanās. Jā, tev jāsaprot, cik svarīga ir vienošanās - jo nevienā brīdī netiks darīts nekas pārāk specifisks, ja par to nebūs vienošanās. Taču. Man ir padomā arī pretējais.

Tātad, Manifestācija. Vispirms konstatē, kāpēc tu vēlies to?. Tu apzinies, ka vēlies to tāpēc, ka, pieņemu, balstoties uz tevis rakstīto, tu jūti spēcīgu vajadzību iepazīt sevi tā, kā tev tas nebija iespējams, jo nebiji vēl nonākusi līdz šādam secinājumam, ka tas tev ir nepieciešams. Nepieciešams, jo jebkuram nobriedušam cilvēkam ir nepieciešama šāda saskarsme - kā tuvība, kā cilvēciskums, kā dziļa intimitāte, kas sevī ietver sevis un vīrieša niansētu iepazīšanu. Nemaz nerunājot par baudu. Un tu baudai vēlies pieiet tā, ka tu to uztvertu kā savā ziņā ļoti nevainīgu rotaļu starp diviem cilvēkiem, kuri vēlas viens otru fiziski dievināt, parūpēties viens par otra baudu (protams, nezaudējot savu; kas ir esenciāli, jo ir cilvēki, kuri uzskata, ka baudu drīkst gūt, balstoties uz cita ciešanām - patiesībā jau tas nav nekas slitks, ja abi cilvēki vienojas par to, tas ir hard BDSM pamatā; bez vienošanās tā ir pretīga vardarbība; un man hard BDSM neinteresē; ja vien tev nav interese par to - saproti, ka man kā cilvēkam, kurš dievina sniegt baudu vairāk par visu, interesē viss, kas uzbudina manu partneri, ja vien tas nav kaut kas pretīgs (nezinu, kakas vai beigti kaķēni); teiksim, man nebūtu grūti tevi iepērt tā kārtīgi, ja tev no tā būtu liels prieks. Tāpēc, jā, padomā - varbūt tu vari man pastāstīt par to savu visslēptāko baudu, par ko pati nedaudz kaunies. Jo varbūt tieši tas kādā brīdī kļūst par mūsu saskarsmes fokusu - nodošanās tēmas eksplorācijai. Es jau mīlu ekslporēt.

(pieņemu, tev nav viegli fokusēties kontekstuāli uz baudu kā tādu, jo vienkārši nezini, plus, tev ir sajūta, ka tev jātiek pāri tādai kā barjerai, kas ir 1.reize; taču tev nav par ko satraukties, jo sāpīgi nebūs; un es apsolu atrast vismaz vienu punktu, kas sagādās tev baudu, heh; ā, un tu jau mani arī nedaudz iepazīstināsi:) jā, tāpēc tu, manuprāt, vari jau arī fantazēt par baudu no 1.x)

Manifestācija. Kad tu to apzinies, uzraksti uz papīra. Un tad sāc savu ceļu turp, pretī šim mērķim. Kas tev ir fiziska tuvība. Ja godīgi, man liekas, ka tev labi palīdzētu pat galvā vairākas reizes mindfully iziet cauri vai vienkārši tāpat, vai aiztiekot sevi tam, kā varētu notikt mūsu mīlēšanās - sākot no tikšanās, turpinot ar parunāšanos un tā, tad priekšspēli, tad gultu, un tā tālāk. Iziet katrai lietai pa lielam cauri un tad, kad nokļūstam līdz priekšspēlei un gultai, tad pievēršoties niansētākām, detalizētākām fantāzijām - tam, kā varētu notikt process.

Pirmdiena, 23. Aug 2021, 20:43
[info]divas_zosis

Ja vēlies, es varu uzrakstīt kādu scenāriju, kam tu varētu tā iziet cauri. Man ir teikts, ka man ir talants erotisku tekstu rakstīšanā. Tas nebūs nekas perverss, apsolu. Un vēl - es to varētu rakstīt tā, vispār nefokusējoties uz tavu nevainības faktu. Jo, manuprāt, mums baigi nevajadzētu fokusēties uz to 1. reizē. Tas tiešām nav nekas tāds fiziski. Tikai psiholoģiski tas ir big deal. Fizioloģiski lielākoties sievietēm 1.x nav asiņošana. Un ir sāpes tikai tāpēc, ka partneris pārāk strauji ieiet, kamēr nav sasniegts attiecīgais elastīguma vai mikluma līmenis. Un tas bieži ir grūti sasniedzams, jo pirms tam nav veikta slavenā Ulvja atslābinošā-uzbudinošā masāža, plus, ir bijusi īsa prieksšpēle; mūsdienās vispār reti kurš mīlējas, cilvēki biežāk pišas; man nav pretenziju pret pišanos, bet lielāku baudu izjūtu no mīlēšanās, kas no pišanas atšķiras ar emocionālo piesaisti un arī fizisko kairinājumu - tāpēc, ka ir tā emocionālā tuvība, dzimumorgāni ir tendēti piebriest izteiktāk ar asinīm, kas raisa jaunu dimensiju penetratīvajai baudai - tas ir kas neaprakstāms.

Tāpēc arī lubrikants ir perfekts. Jo baiļu dēļ miklums var būt mazāks nekā tam jābūt. Un lubrikants tad ir vnk godsent, heh. Un mans loceklis nav pārāk resns (es teiktu, ka vidēji/virs vidējā), tas ir vairāk garš (ne ļoti gan, heh). Un tāpēc tai ziņā nevajadzētu būt problēmām. Pie tam manos plānos ir ar glāstiem, pieskārieniem un skūpstiem novest tevi līdz tādam stāvoklim, ka tu pati vienkārši lūdzies, spiežoties man klāt, lai es tevī ieeju :)

Ak dies, kā es novirzos no tēmas vislaik. Par to manifestāciju. Tātad, apraksts ar to, kā mēs varētu mīlēties. Un tu tad izfantazē tam vairākas reizes (ilgākā laikā) cauri. Pēc tam, kad esi kārtīgi padomājusi par to, kāpēc tev dzīvē ir nepieciešama šāda komunikācija un šāda veida tuvība (apzinoties, ka tu to pieredzi tieši mīļāko attiecībās; katrā solī tev jābūt godīgai pret sevi, aptverot mentāli pēc iespējas vairāk patiesību).

Es iztēlojos, ka tad pirmajā reizē tava sirsniņa sitīsies mazliet lēnāk un tu spēsi vairāk fokusēties, mazāks stresa līmenis, lielāka iespēja atbrīvoties un nodoties maniem pieskārieniem, glāstiem un visam pilnībā, nerezervēti. Šai kontkestā būs arī jāpadomā par telefonu. Jo tu nedrīksti tādos brīžos būt pieejama kādam citam, hehe. Bet gan jau tu to saproti. Taču es vispār vēlētos parunāt ar tevi par tavu karjeru. Drīzāk ne parunāt, bet uzdot pāris jaut. Teiksim, mani interesē, vai tu jūti to, kā tevi izmanto? Es nevēlos te iesēt tev kaut kādus aizdomu graudus vai ko tur, bet vienkārši tu esi tāda tipa cilvēks, kurš savas privātās dzīves trūkuma dēļ var tikts nenormāli izmantots, plus, tu neesi tā spēcīgākā personība, tāpēc tu varētu arī spēt sev melot par to, ka tevi neizmanto. Nepārproti, lūdzu, es rakstu šos vārdus, jo satraucos par tevi un vēlu tev tikai to labāko. Vēlos, lai tu par šādiem elementiem jūties super pārliecināta. Jo jebkura pārliecība un jebkura kontrole tavā dzīvē darīs tevi spēcīgāku arī tavā intīmajā dzīvē. Un otrādi.

Otrdiena, 24. Aug 2021, 00:58
[info]divas_zosis


Stulbā peža, skaidrs, ka tas nebija domāts citu acīm. Tiešām tik grūti uz brīdi neiebāzt savas rokas savā melnā cauruma izmēra dirsas caurumā? Apsolu, samazināsies tavas alkas dalīties.