disfigurator

UE sapnis

Jan. 14th, 2009 | 01:40
No: : disfigurator

Vakar mājās mani pārsteidza seni draugi no Saldus. Rezultāts - tika skatīta filma Gin gwai 2 un dzerts čehu un krievu alus, runāts par krīzi un visādi citādi pavadīts vakars pēc teātra apmeklējuma. Visa starpā tika apspriestas un demonstrētas videospēles un atrādītas bradājumu bildes, kur visvairāk bija no Slokas. Varbūt šis kokteilis ietekmēja sapņoto, no kura atceros:

Krēsla. Ierados Slokas graustā ar daļu no svētdien plānotās ekspedīcijas komandas un škrobējos, ka neesmu paņēmis savu LED Lenser. Iegājām plašā, betonētā telpā - zem kājām gruvešu kaudzes, no kuriem vislabāk ir saskatāmi pusķieģeļi un ķieģeļu fragmenti. Telpas otrajā galā ieraugu zemē mētājamies zeltā spīdošus aplīšus - tuvojos tiem un redzēju, ka tās ir Laimas šokolādes monētas kādu 10cm diametrā, 1992. gada ražojuma. Veselajiem iepakojumiem sekoja izmētātas dzeltenās follijas sliede, kurai sekojot, ieraudzīju vāveri, kura ēda šo padsmit gadus veco konditorejas izstrādājumu, aiz sevis atstādama šīs pēdas.
Paņēmu veselo rokās un saucu pēc vāveres. Tajā pat mirklī tā ar sparu uzleca uz manas rokas un ēda tajā turēto šokolādi. Ieskatoties ciešāk, redzēju, ka tā nav gluži vāvere, bet masīvi pūkains, paneglīts, vāverei līdzīgs radījums. Lai nu kā, laipni ļāvu šim radījumam turpināt cienāties.


P.S.
Nu dikti glīši linkots raksts :D
Tags: ,

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.