Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Aprīlis 2006

(bez virsraksta) @ 16:34

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Aprīlis 2006 - 10:44
(Link)
jā, paldies viņam par to, ka nav novedis pilsētu līdz nabadzībai :)))

vai tad viņš par savu naudu ielas bruģēja? par pilsētas naudu. protams, ka viņam vajadzēja, lai tie pārdesmit tūkstoši ventspilnieku par viņu nobalsotu atkal un atkal, nav jau grūti šo atbalstu nopirkt, ja ir nauda, turklāt, ne sava
[User Picture Icon]
From:[info]heartstripper
Date: 4. Aprīlis 2006 - 10:50
(Link)
Bet cik daudz no Rīgas nodokļiem tiek ieguldīti atpakaļ Rīgā?! Un cik tiek pa kabatā sadalīts?! Kādas naudas apgrozās RD un Brīvostā? Rīgas Siltumā?
Es absolūti nesaprotu, kāpēc būtu jālamā cilvēks, kas vismaz kaut ko ir darījis kā mērs, kā nevienā citā pilsētā. Jā, Valmierā vēl cenšas. Viens no retajiem politiķiem, kas cik necik jēdz, kādam būtu jābūt politiķim. No tiem Saeimas purniem, kur nu vēl RD, slikti paliek, glumi un melīgi tipi, nevienu sfēru nespēj savest līdz galam kārtībā, nevienu ilgtermiņa projektu neuzņemas. Tikai sūdus taisa un savā starpā kasās kā bērnudārza pirmā grupiņā.
Ja esi bijis Ventspilī, nevar nepamanīt, cik pilsēta ir sakopta, jūtams, ka tajā ir saimnieks, ka viss netiek novests līdz kliņķītim. Tāpēc arī daudziem ir cita attieksme, ko tur brīnīties. Cilvēki ir izslāpuši pēc ierēdņiem, kas kaut nedaudz domātu par sabiedrības, tautas labklājību.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Aprīlis 2006 - 10:55
(Link)
esmu bijis Venstspilī, esmu redzējis uz tā spožā bruģa bailīgās ierēdņu un iestāžu darbinieku sejiņas, kas soli paspert baidījās bez saskaņošanas ar Lembergu. un skumjas bija viņu sejās. ar visām lielajām algām un bērnu rotaļu laukumiem
[User Picture Icon]
From:[info]heartstripper
Date: 4. Aprīlis 2006 - 10:59
(Link)
Ka tik ko pārspīlēt.. Jā, labāk ir kā rīgā, tūkstošiem ierēdņu, katrs lielmanīgs un zaglīgs, tā ir superīgi.

Nepabeigtā dienasgrāmata