(bez virsraksta) @ 22:06
izspiedu citronu un sajaucu ar biešu sulu. izdzēru divas glāzes, tikai aizmirsu izdomāt, kas man tagad būs
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
27. Februāris 2006(bez virsraksta) @ 22:06izspiedu citronu un sajaucu ar biešu sulu. izdzēru divas glāzes, tikai aizmirsu izdomāt, kas man tagad būs | | Add to Memories | Tell A Friend Comments • Bietēs ir īpašs silīcija savienojums, kas labi uzsūcas organismā un izvada toksiskos metālus, kā arī stiprina saistaudus un asinsvadu sieniņas.
• Sulai piemīt nomierinoša iedarbība, jo tā satur daudz magnija, kas normalizē nervu un muskuļu uzbudināmību. Palielina arī darbspējas, jo tās sastāvā ir dzelzs un folijskābe. • Dārzenis satur daudz balastvielu, tāpēc, to regulāri lietojot uzturā, iespējams regulēt zarnu trakta darbību, kā arī mazināt risku saslimt ar resnās zarnas audzēju. • Ja nepatīk biešu īpatnējā garša, var pagatavot sīrupu - sulu tvaicē, līdz paliek puse no sākotnējā šķidruma daudzuma, un saldina ar medu vai cukuru. Sīrups noderīgs žultsakmeņu un menstruālā cikla traucējumu mazināšanai. • Uzlabo ādas krāsu un normalizē asins sastāvu, kā arī veicina sarkano asins ķermenīšu veidošanos. • Sulai var būt ļoti spēcīga iedarbība, tāpēc to nav ieteicams lietot nešķaidītu vai lielos daudzumos. Vienā reizē nevajadzētu dzert vairāk par ceturtdaļlitru sulas, turklāt labāk to sajaukt ar tikpat daudz vai pat vairāk burkānu sulas.
(Reply to this)
(Thread)
Galvenais nedzert uzreiz svaigu bet vismaz pēc 15 minūtēm, jo biešu sulai (svaigai) kaut kādi tur izgarojumi, kam jāizgaro un tad var dzert.
(Reply to this)
(Thread)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|