Nepabeigtā dienasgrāmata


13. Novembris 2013

(bez virsraksta) @ 00:01

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]french_mime
Date: 14. Novembris 2013 - 12:06
(Link)
Ak vai, nabaga virietis, kurs sarakstas ar berniem un ludz viniem sutit video ar to, ka vini izgerbjas, at the very least. Ka vinam tagad visa dzive sabojata. Manuprat ir loti gruti nevainigam cilvekam savakt tadu apsudzibu klastu par sevi, un pat ja vins ir izdarijis simtdalu no piemineta, vins ir pelnijis vel daudz lielaku sodu ka publiska nomelnosana.

Cik tipiski though, kad sadas izvarosanas lietas, cilveki nostajas vainiga puse un vaimana par to, cik vinam tagad dzive sabojata. Drizak vajadzetu domat par tiem berniem, kuriem vins neatgriezeniski sacakarejis psihi.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 14. Novembris 2013 - 18:01
(Link)
cik gan dīvaini tomēr uzskatīt, ka cilvēks, kurš pasaka: "mani tomēr mulsina", uzreiz tiek ieskaitīts pedofilu aizstāvju "pusē". un cik tipiski - iedalīt sabiedrību divās "pusēs" pie mazākās iespējas
[User Picture Icon]
From:[info]french_mime
Date: 14. Novembris 2013 - 18:52
(Link)
Piedod, man laikam ir grūti identificēties ar tavu mulsumu. Mana reakcija izlasot rakstu bija riebums, ka tādi cilvēki pastāv, nevis samulsums par to, vai tas ir godīgi pret potenciālo izvarotāju, ka par viņu raksta internetā, un vai viņš nebēdāsies, ka par viņu tagad zina.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 14. Novembris 2013 - 18:58
(Link)
sanāk, ka cilvēkiem, "kuri tev izraisa riebumu", nav cilvēktiesību, bet tiem, kuri tev patīk, tādas var arī būt?
[User Picture Icon]
From:[info]french_mime
Date: 15. Novembris 2013 - 17:45
(Link)
Sanāk, ka visiem cilvēkiem ir cilvēktiesības. Taču teikšu godīgi, brīdī kad kāds cilvēks vardarbīgi pārkāpj daudzu citu mazāku cilvēku elementāras cilvēktiesības, man kļūst itin vienaldzīgi par šī tā saucamā cilvēka tiesībām. Taču acīmredzot, ka ir tādi, kas izlasot to visu spēj vēl arī mulst par varmākas tiesībām.

Nepabeigtā dienasgrāmata