Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 00:35

[info]paarejoshs commented on [info]dienasgramata's post:

Vispār - labi apkopots. Domāju, ka daudzi rakstītāji vismaz kaukad,vai visdrīzāk bieži ir par šitām lietām iedomājušies..

Es ar varētu piekrist par vairākiem punktiem..vienīgais,varbūt nelietotu vārdu 'kaitina', bet gan rada neizpratni,kapēc konkrēts cilvēks šo vai to ir ielicis (nu piem, kautko šausmīgi nesvarīgu un triviālu,(apēdu to un to) vai arī tieši otrādi - kautko īpaši privātu,pat intīmu, ar minētiem cilvēku vārdiem,kurus svešs lasītājs nezin un kad rodas sajūta, ka tam it kā nemaz nevajadzētu atrasties publiskā telpā. (cita runa ir par 'rakstnieka' tipa cilvēkiem,kuri arī kautko ļoti gļukainu un intīmu spēj vai vismaz mēģina pasniegt kā lasāmvielu citiem).

Cits jautājums ir, kā jau teicu kaukad, -vai jāvērtē raksti te no tāda skatpunkta, jo,redz, pieņemu, ka daudziem sevis izlikšanai te ir terapeitisks raksturs. Cilvēks raksta un viņam ir vienalga,vai to kāds lasīs vai ne. Ja viņam paliek vieglāk..

Jo galu galā-neba velti sākumlapā ar izceltiem burtiem ir rakstīts - Cibošana var izraisīt stipru atkarību :) Think about it_
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata