Nepabeigtā dienasgrāmata


11. Aprīlis 2013

(bez virsraksta) @ 00:20

 

Comments

 
From:[info]nahimovs
Date: 13. Aprīlis 2013 - 10:29
(Link)
Nelasīju grāmatu un nezinu, kāpēc tajā nav seksa.
Mani 5 centi: daudziem pusaudzu gados nav seksa. Attiecības tādas vai savādākas ar meitenēm parādās, bet sekss var arī nebūt. Pat tagad, kur nu vēl 90.-ajos gados. Tas var likties dīvaini, bet seksa pārpilnība masu informācijas līdzekļos arī tagad automātiski nenozīmē seksuālu pieredzi jau pusaudžu gados. Palasiet pusaudžu žurnālos lasītāju vēstules: "Vai no skūpstīšanās var palikt stāvoklī?". Tā ir mūsdienu realitāte.
IMHO vispārinājumus par seksuālo praksi labāk izteikt tikai profesionāļiem - seksologiem, psihologiem. Seksuālā prakse vienmēr ir bijusi un vēl jo vairāk tagad ir ārkārtīgi daudzveidīga.
Tā kā Ilmāram nevajadzētu brīnīties.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 13. Aprīlis 2013 - 12:46
(Link)
es taču nerunāju par praksi, bet par varoņa iekšējo pasauli. man šķiet nereāli, ka varonis savos gados nedomā un nejūt neko erotisku. viņam var nebūt seksa, bet viņš taču nevar tik lielā mērā izstumt šo jautājumu no apziņas, lai tas neparādītos nevienā pašā iekšējā monologā
From:[info]nahimovs
Date: 15. Aprīlis 2013 - 08:14
(Link)
Tur gan jāpiekrīt. Kaut kam būtu jābūt. Laikam autors negribēja par to rakstīt. Īstenībā sekss nav pārāk būtisks cilvēka dzīvē, kaut jaunībā liekas savādāk. Varbūt autors rakstīja par lietām, kas viņam liekas svarīgākas.Un par cik grāmata, izskatās, tiek labi pirkta, arī citiem cilvēkiem aprakstītās lietas interesē.

Nepabeigtā dienasgrāmata