Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 23:25

[info]po commented on [info]dienasgramata's post:

Pilāts to teica aiz bailēm, eskeipojot, jo zināja, ka tas, kuru viņam liek tiesāt uz nāvi, ir Patiesība. Jēzus teica: "Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība." Pilāts to saprata. Bet baidījās zaudēt savu lepno stāvokli, ja viņš Jēzu apžēlotu.
Arī tev ir tā pati izvēle. Nudien - Dievs ir devis izvēles brīvību, jo Viņš grib, lai mēs Viņu mīlam, bet to var tikai no brīvas izvēles. Tā nu mums ir arī izvēle - kā Jūdam Iskariotam, kā Pilātam - nodot Kristu, piesist Dievu krustā, nogalināt Godības Ķēniņu, lai iesoļotu mūžīgajā "cietumā", ellē, ar paceltu galvu, visiem redzot un apbrīnojot, nevis lai uz ceļiem ļautu Dievam būt valdniekam un Kristum - saņemt to, ko Viņš ar savu nāvi un asinīm ir nopircis: manu un Dieva miera un mīlestības līgumu.
Tā izvēle ir mums katram. Nāve vai dzīvība. Lepnums vai pazemība. Bauda vai mīlestība. "Kas neņem savu krustu un neseko man - nav manis cienīgs," saka Kristus.
(turklāt - Viņš mīl arī tevi un grib, lai tu pamet grēku, savu nāves un pazušanas ceļu, un pieņem Dieva piedošanas piedāvājumu uz Viņa noteikumiem. zaudēt tur nevar neko - izņemot grēku un bezcerību)
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata