Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 16:33

[info]honeybee commented on [info]dienasgramata's post:

nu, IMO uztaisīt romeo kā kostīmdrāmu ir tikpat "stilistika pārņem satura vadību" pasākums. gaumes jautājums - kam patīk tā, kam šitā.

Stils nosaka saturu kaut kādā zināmā mērā, jā, bet, domāju, ka uztaisīt to kā Mūsu Laikmeta Superpazīmi ir drusku uzpūtīgi (tipa jeij, MTV nogalināja civilizāciju!). Bet patiesībā man sāk šķist, ka šitais vnk ir kašķis starp zemniekiem un medniekiem, cilvēkiem, kas iesēj kaut kādu verķi un gaida gadu, kamēr kaut kas izaug, un cilvēkiem, kas iet pa mežu un ielec kustīgā krūmā, jo moška tur ir kaut kas apēdams. Divi pilnīgi dažādi domāšanas da uztveres veidi, kas ir pastāvējuši jau no civilizācijas pirmsākumiem un droši vien abi ir kritiski svarīgi, tikai dažādos apstākļos.
Es, teiksim, varu operatīvi pārslēgties no viena 5min darbiņa uz citu, kamēr citi pie tā 5min darbiņa pavadīs 2h un uztaisīs perfekti. Vai arī, teiksim, tu uzraksti garu, sarežģītu ierakstu, a es kaut ko iepukstu komentāros un tikai tad sāku domāt, par ko vispār bija runa. Tev TED liekas nesaprotama sekta, bet es atkal uzskatu cilvēku, kas 10 gadus var nonstopā strādāt pie viena romāna, par pilnīgu laika šķērdētāju, ja pa to laiku var uzrakstīt 10 romānus :)
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata