(bez virsraksta) @ 22:44
indiešu ķimenēs un eļļā sacep vistas fileju, sākumā strauji pieķer uz lielas uguns no abām pusēm, tad nogriež uz mazāko un atstāj zem vāka kādu laiku, tikmēr sagatavo uzlietos rīsus ar kaut kādu speciālo sojas mērci, kas domāta rīsiem, visu atdzesē, fileju sagriež skaidiņās, sarīvē burkānu un nedaudz apcep kukurūzas eļļā, smalki grieztu svaigu cukini, vēl smalkāku sīpolu un trešdaļu brokoļa, to sajauc lielā bļodā, pievienojot saldo čilli mērci no pudeles, izspiež laima sulu un mīkstumu, ja vēl pietrūkst skābuma - sarkanvīna etiķi, tad vēl jāieliek ledusskapī, jo jāēd kā aukstie salāti, jā, gandrīz aizmirsu, pievieno garneles un vēl čilli, tad pusi noņem nost un paslēpj, jo pārnāk no darba A. un visu apēd
| | Add to Memories | Tell A Friend