Nepabeigtā dienasgrāmata


27. Jūnijs 2010

(bez virsraksta) @ 17:59

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]auksts_entelekt
Date: 27. Jūnijs 2010 - 18:19
(Link)
kaa juus tos gatavojat? Vienkaarshi novaarat, un viss?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 27. Jūnijs 2010 - 18:39
(Link)
parasti aiziet uz sea-food restorānu, kur svaigas moules no pazīstama beļģu zvejnieka un pasūta kilogramu vīnā vai basku mērcē :)
[User Picture Icon]
From:[info]auksts_entelekt
Date: 27. Jūnijs 2010 - 18:41
(Link)
labi, labi, es tak neko:)
Tik gribeeju padaliities ar jaunieguutaam zinaashanaam, ja izraadiitos, ka gatavojat "nepareizi";)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 27. Jūnijs 2010 - 18:42
(Link)
nu, pastāsti.. es tik esmu gatavojis saldētās, kas tiek pārdotas jau ar mērci klāt un tās tik uzmet uz pannas un strauji uzkarsē

Nepabeigtā dienasgrāmata