Nē, klausies, tas baklažān jāieliek krāsnī vesels, nesagriezts, tāds kā ir, apaļš. Uz 180 grādiem. Un jācep, kamēr no ārpuses sāk apdegt. Paiet vairāk kā stunda. Pēc tam viņu drusku atdzesē, pārgriež un ar karoti izkasa ārā mīkstumu. Tam mikstuma nevajag ne eļļu (lai gan var jau pielikt), ne ko. Sāls, citrona sula, ķiploks pēc garšas. Un jekas, ko vari iedomāties pati. Piemēram, smalcināti rieksti. Un tad pasniedz kā aukstu piedevu pie gaļas - tādu putriņu.
(bez virsraksta) @ 22:36
blond commented on dienasgramata's post:
Nē, klausies, tas baklažān jāieliek krāsnī vesels, nesagriezts, tāds kā ir, apaļš. Uz 180 grādiem. Un jācep, kamēr no ārpuses sāk apdegt. Paiet vairāk kā stunda. Pēc tam viņu drusku atdzesē, pārgriež un ar karoti izkasa ārā mīkstumu. Tam mikstuma nevajag ne eļļu (lai gan var jau pielikt), ne ko. Sāls, citrona sula, ķiploks pēc garšas. Un jekas, ko vari iedomāties pati. Piemēram, smalcināti rieksti. Un tad pasniedz kā aukstu piedevu pie gaļas - tādu putriņu.
Nē, klausies, tas baklažān jāieliek krāsnī vesels, nesagriezts, tāds kā ir, apaļš. Uz 180 grādiem. Un jācep, kamēr no ārpuses sāk apdegt. Paiet vairāk kā stunda. Pēc tam viņu drusku atdzesē, pārgriež un ar karoti izkasa ārā mīkstumu. Tam mikstuma nevajag ne eļļu (lai gan var jau pielikt), ne ko. Sāls, citrona sula, ķiploks pēc garšas. Un jekas, ko vari iedomāties pati. Piemēram, smalcināti rieksti. Un tad pasniedz kā aukstu piedevu pie gaļas - tādu putriņu.