Zini, man ar baklažāniem krāsnī (un vispār) baigi neiet- vai nu sanāk sausi un stiegraini kā vītinātas baravikas, vai arī, tie sasūcas citu dārzeņu šķidrumu un ir ūdeņaini kā švammes. Neesmu uzķērusi pareizo metodi. Par bitēm paldies, noteikti pamēģināšu.
(bez virsraksta) @ 22:31
barbala commented on dienasgramata's post:
Zini, man ar baklažāniem krāsnī (un vispār) baigi neiet- vai nu sanāk sausi un stiegraini kā vītinātas baravikas, vai arī, tie sasūcas citu dārzeņu šķidrumu un ir ūdeņaini kā švammes. Neesmu uzķērusi pareizo metodi. Par bitēm paldies, noteikti pamēģināšu.
Zini, man ar baklažāniem krāsnī (un vispār) baigi neiet- vai nu sanāk sausi un stiegraini kā vītinātas baravikas, vai arī, tie sasūcas citu dārzeņu šķidrumu un ir ūdeņaini kā švammes. Neesmu uzķērusi pareizo metodi. Par bitēm paldies, noteikti pamēģināšu.